Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért mindig olyan pasival akarnak együtt lenni aki kettővel a szintjük felett van?
Miért helyezi sok nő magát egy magasabb polcra mint ami a valódi szintje?
Sok átlagos kinézetű lány ma azt gondolja magáról,hogy egy szuper modell akinek minden kívánságát teljesíteni kell és össze kell tennie a pasiknak a kezét, ha lealacsonyodik hozzájuk.
Honnan jön ez az önteltség??
Azért szemléltethetnéd, hogy mi alapján és kit gondolsz egy szintnek. Pl linkelj be egy átlagos pasit meg egy hozzá illő átlagos nőt. Aztán írj pár szót róluk, mittudomén, ami szerinted számít (pl diploma, barátok, exek száma stb)
Mert szerintem a gimis "celeb crush"-okat leszámítva egy szinten lévő párokat meg randizásokat látok, minimális kivétellel. Nem látom nagyon a szint fölé lövés jelenségét olyan durván. Oké tetszik, de nem rá mozdul, csak álomkép marad.
Mindenki javítani akar a stílusán, hozzáigazodni egy jobb szokásrendszerhez. Talán ezért.
Én "kinéztem" magamnak a páromat. Toronymagas fordulatszámmal javult a gyász miatt súlyosan leromlott önértékelésem. (Elhunyt hozzátartozó.)
Sok-sok idő kellett és szinte végeláthatatlan alkalmazkodás. Megérte!
na,még egy szomorú gyászoló nő is kaphat bármikor férfit.....
Amiért a pasik olyannal akarnak lenni, akik kb 10-el a szintjük felett vannak
nekamuzz,engem teljesen átlagos nő érdekelne,de ők is elcarnak
Kedves 24-es válaszoló: azért jött össze ez a kapcsolat főleg, mert MEGÉRZÉS(!) volt, hogy mit kell tennem!
Nem görcsölni kell, hogy "jaj, de akarok egy társat!" hanem csak lazán jól érzed magad. Elmész egy társaságba és voilá!
Nekem sem jött össze görcsös megfelelési kényszerből még semmi. (Sőt, ilyenformán megtartani sem lehet a már megszerzett kapcsolatot.)
Ezenkívül tényleg látásból nagyon-nagyon régi ismeretség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!