Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sràcok tapasztaltatok màr olyat, hogy amikor együtt akartatok lenni egy nővel rendes pàrkapcsolatban akkor annak az volt a feltètele, hogy 90%-ban annak kell lennie a kapcsolatban amit a nő akar?
Mindenben a nők döntenek. Vagyis ha normális férfi vagy, erre számíts. Később el fog maradni a szex is, mert majd észreveszed hogy semmiben nem vagy jó szerinte. Ezzel ösztönöz majd hogy jobban teljesíts az életben, szépen rád lesz tarhálva a komplett családi élet. Dolgoz, házimunka, szervezz programokat, vegyél 5 évente új autót, járj másodállásba. Ellenben egyre jobban semmibe leszel véve. Ilyenkor már régen nincs szex.
Tanács. A nőket már az elején le kell dominálni. Amelyiknek nem tetszik mehet ahova akar. Hidd el, nem fognak menni, imádják ha szenvedhetnek meg teperhetnek. a rendes pasi halálra van ítélve egy kapcsolatban.
8. Szivi! Titeket meg azok pontoznak le, akik nem olyan f*szcimbálók, amilyeneknek beállítjátok a férfiakat. Ha titeket sért a női nem degradálása, úgy a normális férfiakat is amikor haszontalan senkiháziknak akarjátok beállítani az összeset.
Szivi! Ha ismersz olyan embert aki tróger, akkor írd oda hogy ismerek EGY olyan embert, Józsit, aki tróger. Tehát Józsi, és nem a férfiak.
Nem a férfiak nem tudják a saját gyerekük születési időpontját, hanem Józsi. Meg kell nevezni! Nem a nők riban-cok, hanem pl. Kati.
Én semmilyennek nem állítottam be a férfiakat. Sőt. Az én férjem nem papucs. Nem úgy élünk, hogy majd én megmondom, mi lesz. Valamint engem nem degradálnak sem otthon, sem a munkahelyemen.
Hol írtam, hogy tróger amúgy?
8-as voltam.
A szivi amúgy szerintem kb anyád lehetne, ennyit a sziviről, kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!