Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő nem talál vonzónak és nem vagyok az esete, akkor kb. mennyi idő után válok vonzóvá, ha sokat együtt vagyok vele?
ha le mész kutyába és te leszel az új simp talap nyalója akkor látok egy pici esélyt.
meg kell fejleszteni magadat frizura gyúrás, ruhák és lesed a kívánságait.
láttam már arra példát hogy ez így bejött.
Leginkább sosem.
Magaddal szúrsz ki, ha túl sok energiát fektetsz be egy ilyen kapcsolatba. Sajnos ebben a helyzetben ti nem vagytok egyenrangúak. Te mindig reménykedni fogsz, mindig ugrasz neki, és ő meg csak haverkodik.
Aztán jön az, hogy elkezdesz megsértődni rá, dühösnek lenni, hogy dehát te itt vagy, és mégsem vesz észre, miért? Miért inkább az X hülyével ismerkedik helyetted, hiszen te itt voltál mellette jóban rosszban? Miközben az X is valószínűleg egy teljesen átlagos, normális ember, csak te "rácsavarodtál" arra, hogy majd biztos megszeret, ha itt leszek mellette haverként is.
Ez a vonzalom kialakul dolog akkor működhet, és ekkor is csak kicsi eséllyel, ha van olyan közösség, aminek mindketten tagjai vagytok, és nem direktben kettesben tudtok együtt tölteni időt, hanem így alakul, hogy látjátok egymást sokszor.
Általánosságban jobb ezeket a "majd a haverja leszek, és kialakul" kapcsolatokat kerülni, mert magadnak teszel rosszat azzal, hogy miközben érte epekedsz feleslegesen, nem veszed észre magad körül a potenciális leendő feleségedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!