Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Képesek vagytok együtt lenni egy olyan nővel együtt lenni évekig, akit nem találtok se szépnek se vonzónak? Csak azért, hogy elmondhassatok van valakim?
A szépség relatív. Egy barátnőm sem volt az a tipikus szépség.
Viszont mind nagyon vonzó, intelligens, humoros nő volt. Enélkül nincs kapcsolat.
Tehát a válasz az, hogy nem, ha nem vonzódom hozzá, akkor nem tudok együtt lenni vele. A (külső) vonzalom viszont nem függ a szépségtől.
En eddig 5 eve vagyok egy ilyen kapcsolatban.
35F
1) Masnak ugysem kellenek, hiszen 30 evig sem kellettem (v.o. add lejjebb az igenyeidet c. GYK szosszenet, megtortent, itt az eredmeny)
2) Abban az orszagban elhetek, amelyikben regota szerettem volna, megtanultam azon a nyelven anyanyelvi szinten, amelyik szamomra a legkedvesebb.
#6 a párod tudja hogy ilyen szemet vagy és csak amiatt vagy vele amit ide is leírtál? Pfejj bmeg....
31N
Nem beszeltuk ezt igy meg, de szerintem sejti.
Ahogy en is sejtem, hogy azert kellettem neki, mert a vilag ezen a reszen a feher pasi statuszszimbolum, akit lehet mutogatni, foleg ha 15 evvel fiatalabb, 184cm, szoke, zold szemu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!