Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Képesek vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Képesek vagytok együtt lenni egy olyan nővel együtt lenni évekig, akit nem találtok se szépnek se vonzónak? Csak azért, hogy elmondhassatok van valakim?

Figyelt kérdés
2019. máj. 9. 03:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
NEM, sorry...
2019. máj. 9. 09:14
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kicsit meglepődtem a válaszokon.

Volt párom többször negatív megjegyzést tett rám és nem értettem, hogy miért hiszen ha nem lennék vonzó a számára akkor nem lenne velem.

Ezek szerint tévedtem. :'(

2019. máj. 9. 15:41
 13/15 anonim ***** válasza:

Kérdező: a negatív megjegyzéseknek millió oka lehet, és az esetek egy jó részében ez nem arról szól akinek mondják, hanem aki mondja. Legtöbbször valamilyen játszma, vagy önigazolás áll a háttérben

Ettől persze még lehet, hogy nem jöttél be neki, de ha már úgyis ex, akkor ne ezen izgasd magad!

2019. máj. 9. 17:17
 14/15 anonim ***** válasza:

Az exemmel nezegettuk a noket , es olyan ronda kover idegesito nokre mondta, hogy jol nez ki, hogy elkezdtem gondolkodni: bazz en is olyan ronda vagyok !!!!

Most is egy eleg ronda novel jott ossze !!!! De biztos ez is egy istenno...

A ferfiaknak rossz izlese van es csak a lyukat latjak !

2019. máj. 10. 21:19
 15/15 anonim ***** válasza:

14: nekem is van haverom, aki a “van rakta mit fogni” típusra izgul, csak azt felejti el hozzáfennj, hogy az ő ízlése esetén 5 embernek is van mit fogni a csaljon lenne a helyes megnevezés.

Ízlésem nem illik vitatkozni. Örülj neki, hogy kiderült, számára nem te vagy A nő

2019. máj. 10. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!