Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért mindig olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért mindig olyan pasival akarnak együtt lenni aki kettővel a szintjük felett van?

Figyelt kérdés

Miért helyezi sok nő magát egy magasabb polcra mint ami a valódi szintje?

Sok átlagos kinézetű lány ma azt gondolja magáról,hogy egy szuper modell akinek minden kívánságát teljesíteni kell és össze kell tennie a pasiknak a kezét, ha lealacsonyodik hozzájuk.

Honnan jön ez az önteltség??

ápr. 8. 15:31
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
43%
Magánügy.
ápr. 8. 15:32
 2/27 anonim ***** válasza:
48%

Mindenki javítani akar a stílusán, hozzáigazodni egy jobb szokásrendszerhez. Talán ezért.

Én "kinéztem" magamnak a páromat. Toronymagas fordulatszámmal javult a gyász miatt súlyosan leromlott önértékelésem. (Elhunyt hozzátartozó.)

Sok-sok idő kellett és szinte végeláthatatlan alkalmazkodás. Megérte!

ápr. 8. 15:36
 3/27 anonim válasza:
45%
Olyan ez a nőknél, mint a munkáltatónál: "menj nyugodtan, bármikor találok 10 jobbat nálad". Amíg van rájuk így is kereslet, addig van indokolatlan önbizalom is. Megnézném mindezt fordítva, vagyis, ha olyan sikerük lenne, mint mondjuk nekem egész eddigi életem során (gyakorlatilag nulla).
ápr. 8. 15:40
 4/27 anonim ***** válasza:
75%
Mert a férfiak nem a náluk sokkal szebb nőkre mennek..🤣
ápr. 8. 15:40
 5/27 anonim ***** válasza:
81%

Téged miért izgat ez?

Miért foglalkozol vele?

Miért csak a nőknek van meg az különleges képessége, hogy nem rugózik folyamatosan a másik szerinte teljesíthetetlen elvárásain?

ápr. 8. 15:44
 6/27 anonim ***** válasza:
79%
#5 mert ő nem képes elfogadni, hogy a nála jobb nők nála jobb pasit akarnak.
ápr. 8. 15:46
 7/27 A kérdező kommentje:

4#

Egy velem egy szintü nő nem akar velem lenni csak ha milliárdos vagyok és minden úgy lesz ahogy ő akarja..

Igazságos? Nem!!

Bevallják a nők? Még saját maguknak sem nem, hogy a férfiaknak.

Mindig megy az ügyeskedés, hogy járhat a nő minnél jobban.

ápr. 8. 15:46
 8/27 anonim ***** válasza:
49%
Szerencsére neked nem lesz soha senkid ilyen mentalitással
ápr. 8. 15:48
 9/27 anonim ***** válasza:
81%

Ezt a pasik szokták. Ronda, kövér, benne van a korban, de neki csinos, fiatal nő kell.

Azt még sok kutatás igazolja, hogy a férfiak értékelik túl magukat, a nők viszont hajlamosabbak alaertkelni magukat.

ápr. 8. 15:48
 10/27 anonim ***** válasza:
72%
#7 lehet te úgy érzed, hogy veled egy szinten van, de a férfiak jellemzően túlértékelik magukat.
ápr. 8. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!