Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért mindig olyan pasival akarnak együtt lenni aki kettővel a szintjük felett van?
Miért helyezi sok nő magát egy magasabb polcra mint ami a valódi szintje?
Sok átlagos kinézetű lány ma azt gondolja magáról,hogy egy szuper modell akinek minden kívánságát teljesíteni kell és össze kell tennie a pasiknak a kezét, ha lealacsonyodik hozzájuk.
Honnan jön ez az önteltség??
Mindenki javítani akar a stílusán, hozzáigazodni egy jobb szokásrendszerhez. Talán ezért.
Én "kinéztem" magamnak a páromat. Toronymagas fordulatszámmal javult a gyász miatt súlyosan leromlott önértékelésem. (Elhunyt hozzátartozó.)
Sok-sok idő kellett és szinte végeláthatatlan alkalmazkodás. Megérte!
Téged miért izgat ez?
Miért foglalkozol vele?
Miért csak a nőknek van meg az különleges képessége, hogy nem rugózik folyamatosan a másik szerinte teljesíthetetlen elvárásain?
4#
Egy velem egy szintü nő nem akar velem lenni csak ha milliárdos vagyok és minden úgy lesz ahogy ő akarja..
Igazságos? Nem!!
Bevallják a nők? Még saját maguknak sem nem, hogy a férfiaknak.
Mindig megy az ügyeskedés, hogy járhat a nő minnél jobban.
Ezt a pasik szokták. Ronda, kövér, benne van a korban, de neki csinos, fiatal nő kell.
Azt még sok kutatás igazolja, hogy a férfiak értékelik túl magukat, a nők viszont hajlamosabbak alaertkelni magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!