Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Visszautasítottam egy pasit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszautasítottam egy pasit, mert tetoválása van, ezért alpári módon kezdett el beszélni velem. Miért kell ezen így kiakadni?

Figyelt kérdés

Nekem alapvető elvárásom, hogy a férfi, akivel járok és aki hosszútávon akár a társam is lesz ne legyen tetoválva. Tudom előítéletes vagyok, de okom van rá. A barátaim közt sincs tetovált ember, egyszerűen visszataszító számomra és úgy vélem, hogy értelmes emberek nem tetováltatnak. Tudom, ez sokaknak nem tetszik de ez van. Persze ezt így nem mondom ki soha, ez csak a magánvéleményem, illetve az ismerőseim véleménye is. Egyes pasik meg kövér nőkkel nem akarnak járni, szóval mindenkinek lehetnek elvárásaik a társa külsejét illetően.

A múltkor viszont megismerkedtem egy pasival, látszott, hogy többet akar, hagytam. Aztán mikor kiderült, hogy van tetoválása, udvariasan megmondtam, hogy bocsi, de én nem szeretnék tetovált férfivel járni. Nem mondtam el hogy miért, csak ennyit. Erre úgy kiakadt, olyan ordenáré módon kezdett el beszélni velem, hogy csak lestem. Mindennek elhordott, mert hogy ennek nincs jelentősége, és hogy neki ez fontos, stb. Ettől a ponttól kezdve persze már totál visszataszító volt az ürge, örültem is hogy kiderült a jelleme legalább az elején. Arról nem is beszélve, hogy csak ráerősített az előítéletemre is.

De miért kell azon így kiakadni, ha az ember nem akar valamilyen külső jeggyel rendelkező emberrel járni, ami nem is születési adottság, tehát azt sem lehet mondani, hogy nem tehet róla. Miért kell ezért így beszélni rögtön a másikkal?

2024. ápr. 6. 17:43
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
61%
#29 a válaszolók - köztük én is - leírtuk, hogy nincs tetoválásunk, tehát a tetoválatlan embereket kellene akkor ezentúl kerülnöd és utálnod, ja és az utál rövid u, miss értelmes. 😁
2024. ápr. 9. 18:19
 32/45 anonim ***** válasza:
46%
Nekem van egy db tetkóm a karomon,több nem is kell,nem tudom ettől miért nem vagyok ember,de ő tudja :D De akkor ird le tesa,hogy mi vagyok :D
2024. ápr. 9. 18:44
 33/45 anonim ***** válasza:
41%

28

Csak nehogy egyszer képen töröljön valaki.

2024. ápr. 9. 21:38
 34/45 anonim ***** válasza:
60%

Nem rosszból, de én szerves kémia, illetve gyógyszerész oktatásban/kutatásban dolgozom. A munkatársaim felének van tetoválása, és rengeteg hallgatónknak is. Ha ennyire ostobának gondolsz mindenkit, akin van, akkor elég sok modern gyógyszerről mondj le gyorsan. Ohh, és a férjemnek is van egy kis tetoválása, ő kutató mérnök autó elektronika témában. Szóval remélem autód sincs, mert esélyes hogy ő tervezte bele a vezérlőt, vagy legalábbis az egyik általa szabadalmaztatott szabvány alapján készült.

Egyébként nyilván az alapján választasz párt, ami alapján akarsz, tök rendben van, ha nem tetszik a tetoválás. De ilyen korlátoltan gondolkodni, hogy MINDENKI, akinek tetoválása van ostoba... hosszú távon jó eséllyel viszaüt. A srác meg nyilván gyökér volt, de tetoválás nélkül is az lenne.

2024. ápr. 9. 21:59
 35/45 anonim ***** válasza:
48%

33. Oké, tetováltaktól nem lehet másra számítani, csak agresszióra, hogy ha valaki nem úgy gondolkozik, mint ők, akkor már meg kell verni. Tényleg veszélyesek vagytok. Hihetetlen, hogy ha valakinek nem tetszenek a tetoválások, azt mennyire nem tudjátok elfogadni és az agresszív ökölrázás megy. És igen, ostoba, akinek tetoválása van, hiába kutatómérnök, mert értelmesebb dologra is költhetné a pénzét, akkor is, ha milliomos. Hiába doktor valaki, attól még a tetoválása iszonyat rondán fog kinézni pár évtized múlva, de ebbe belegondolni már nem szoktatok?

Jelents nyugodtan a hozzászólásom, de akkor azt is jelentsd, aki a kérdezőt szennynek nevezte, és azt is, aki azt írta, "Csak nehogy egyszer képen töröljön valaki." Mert az értelmetlen agresszió az ugye belefér?

2024. ápr. 14. 23:55
 36/45 anonim ***** válasza:
44%

35

Nekem sem tetszenek a tetoválások, de te rém ostoba vahy.

2024. ápr. 15. 07:07
 37/45 A kérdező kommentje:

#35: Köszönöm. Teljesen igazad van, még ha a sok ostoba le is pontoz.

(Én is ismertem egy orvost, akinek tetoválása van, de nem tudom hogy kapott diplomát, mert a szakma szégyene.)

2024. ápr. 15. 11:41
 38/45 anonim ***** válasza:
25%
Fehér ember nem tetováltat.
2024. ápr. 15. 17:48
 39/45 anonim ***** válasza:
72%
37 te meg a világ szégyene vagy :D Jézus Máriám...
2024. ápr. 15. 18:06
 40/45 A kérdező kommentje:
Szóval a világ szégyene vagyok, mert nem tetováltatok. Értem. Ehhez azt hiszem nem kell mit hozzáfűznöm, mert nem engem minősít.
2024. ápr. 16. 11:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!