Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak van olyan hogy lemondtok egy nőről mert úgy hiszitek hogy a nő visszautasított?
Figyelj, van erre esély. Arra is, amikor valakinek nem írnak napokig és mondják lehet csak nagyon beteg, kórház vagy akármi... Benne van a pakliban. De én elkönyvelem a realitást és megyek tovább.
Lehet ez az élete legrosszabb napja és ezért ír úgy, akkor ez van. Nem 1 nő létezik a világon.
Jó duma ez a legrosszabb nap...
Lehet, hogy az embernek a legrosszabb napja/hete van, de ha a másik érdekli őt és nem akarja, hogy elhaljon a kommunikáció, akkor ha azonnal nem is reagál, de napokkal később reagálna.
Olyan nincs, hogy a másik érdekel + szar napom/hetem van, és utána már soha nem is reagálok rá. Volt már nálam halál eset, gyász, betegség, intenzív osztály, és ha el is tűntem, utána mindig reagáltam.
Ha az ember nem reagál a másikra, akkor egyszerűen nem érdekli őt annyira, és kész. Felesleges szar napokra mutogatva áldozatnak beállítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!