Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem vagy hülye voltam hogy nálam több mint 15 évvel fiatalabb lányt visszautasítottam?
Figyelt kérdés
40 éves férfi vagyok van egy lány a szomszédban 24 éves, nekem bejött igen, sokat beszélgettünk utóbbi időben, felnéz rám úgy érzem és így mondta hogy úgy örülne ha ilyen férfi lenne az életében mint én... igen én is vonzódok hozzá de úgy gondolom bajok lennének hosszabb távon ha együtt lennénk így meghátráltam...2023. okt. 2. 09:44
1/17 anonim válasza:
Én nem utasítottam volna vissza, hanem megdugtam és felcsináltam volna, hagy szüljön nekem 9 hónap múlva.
2/17 anonim válasza:
Jól tetted, ha már az elején azt gondoltad, hogy bajok lennének később.
3/17 anonim válasza:
Akit ma megdughatsz, ne halaszd holnapra!
4/17 anonim válasza:
Mi baj lehet? Egyedülállóak vagytok? Félsz felvállani?
5/17 anonim válasza:
A környéken van 70-es bácsi is, akinek 23 éves nője van. Igaz az mindig elveszi a nyugdíját meg kb. mindenét ami van, de az öreg mindig veri magát a környéken, hogy neki "de jó nője van". Vén hülye.
6/17 A kérdező kommentje:
4. Igen az is benne van, hihetetlen sok rossz megjegyzés lenne.. golddigger, vagy rólam is hogy kislányokra megyek
2023. okt. 2. 09:56
7/17 anonim válasza:
A férjem és köztem 10 év, van nem. Értem az a plusz 5 év mit számít. 13 evvan az egyik barátnőm szülei között. Régen is volt ilyen.
Ha csak dugni akarod akkor még annyira se gond.
Viszont ha ő felnez rád akkor apa pótlékot keres.
Te ismered a szitut, ha zavar a korkulonbseg és nem egyenrangú felek vagytok akkor jobb így
8/17 anonim válasza:
8-egy nő, hogy írhat le olyat, hogy ha csak dugni akarod, akkor még annyira sem gond?? Csodálatos vagy.
9/17 anonim válasza:
9.
Nem tűnik fel az ilyen hozzászólásoknál, hogy egyrészt nem igazak, másrészt egy troll alkotja meg őket? Ne legyél ennyire naiv.
10/17 anonim válasza:
Én nem utasítottam volna vissza. Nem muszáj azonnal házasságban gondolkodni. Lehet, hogy jártok pár hónapig, addig élvezitek az együttlétet, a szexet, aztán meglátjátok, hogy hosszú távú is lehet-e a dolog. Én a helyedben nem döntenék el mindent előre, még azelőtt, hogy egyáltalán randiztatok volna. Pár év múlva bánni fogod. Ilyen lehetőség ritkán adódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!