Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól tettem vagy hülye voltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem vagy hülye voltam hogy nálam több mint 15 évvel fiatalabb lányt visszautasítottam?

Figyelt kérdés
40 éves férfi vagyok van egy lány a szomszédban 24 éves, nekem bejött igen, sokat beszélgettünk utóbbi időben, felnéz rám úgy érzem és így mondta hogy úgy örülne ha ilyen férfi lenne az életében mint én... igen én is vonzódok hozzá de úgy gondolom bajok lennének hosszabb távon ha együtt lennénk így meghátráltam...
2023. okt. 2. 09:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy ezt mondta még nem azt jelenti, hogy akar tőled valamit. Nekem is volt már ilyen gondolatom 65 évessel is, mert okos, családcentrikus, jól főz, türelmes, bölcs. Csak ugye ott van még a folytatás, hogy HA fiatalabb lenne, akkor még vonzódnék is hozzá
2023. okt. 2. 10:17
 12/17 anonim ***** válasza:
66%

Én meg 40 éves férfi vagyok, és egy 25 éves lánnyal elkezdtünk kölcsönösen vonzódni egymáshoz. Külsőre is, de személyiségben, jövőképben, és értékrendben is tökéletes volt köztünk az összhang. A vége az lett, hogy összejöttünk, és már másfél éve boldog párkapcsolatban élünk.

Hogy te jól tetted-e, azt nem tudom. De én nagyot hibáztam volna, ha elutasítom. Eleve: miért gördítenék magam akadályt a saját boldogságom elé? Ha nem működik, akkor sincs tragédia, legfeljebb szakítunk, és mindketten keresünk megfelelőbb partnert. De ha meg sem próbáljuk, akkor soha nem tudjuk meg, hogy mennyire lett volna működőképes.

"az is benne van, hihetetlen sok rossz megjegyzés lenne.. golddigger, vagy rólam is hogy kislányokra megyek"

Őszintén? Aki egy 24-25 éves nőt kislánynak néz, annak a véleménye baromira nem tud érdekelni. Egyébként is: el kell dönteni, hogy mi a fontosabb? Mások véleménye, vagy a saját boldogságunk? De elárulom: aki mások véleménye alapján alakítja az életét, az soha nem fog igazán önmaga lenni. Főleg, hogy kevés olyan dolog van, ami mindenkiből pozitív véleményt váltana ki. Az emebrek már csak ilyenek, bármit csinálsz, úgyis mindig lesz valaki, akinek az nem tetszik.

2023. okt. 2. 10:53
 13/17 anonim ***** válasza:
A férjem hat évvel idősebb nálam,és felnézek rá.Ez nem kor függvénye.Gyáva voltál most meg már bánod.Ha más nem is lett volna,dugtatok volna párszor.Azt meg nem is értem mit foglalkozol mással.
2023. okt. 2. 10:58
 14/17 anonim ***** válasza:

"A környéken van 70-es bácsi is, akinek 23 éves nője van. Igaz az mindig elveszi a nyugdíját meg kb. mindenét ami van, de az öreg mindig veri magát a környéken, hogy neki "de jó nője van". Vén hülye."

70 évesen a 23 éves punci megfizethetetlen.

2023. okt. 2. 11:24
 15/17 anonim ***** válasza:
66%
44/57 páros vagyunk .. élvezzük az életet..
2023. okt. 2. 12:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Férfiként a nők nevében mondom hogy a kor nem számít! Egy fiatal nő igenis érett a korához képest, és a saját teste, tiszteld a döntését, gyere vele össze! Egy fiatal lánynak egy igazi férfi kell!
2023. okt. 3. 00:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem szamit ha csoro vagy egy szep nonek egy jo kiallasu ferfi kell.
2023. okt. 3. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!