Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha férfiként az utóbbi 2 hónapban 27 randim volt de mindegyiket visszautasítottam mert nem éreztem a kémiát, akkor túl válogatós férfi lennék?
"2 hónapban 27 randim volt "
27 különböző csajjal? 2 hónap alatt? Hol szedted össze őket? Az már egy hárem!
Rövid véleményem: nem vagy szerintem válogatós.
Hosszan kifejtve: ahhoz szerintem, hogy tartalmas kapcsolat alakuljon ki két ember között, sokszor a rengeteg energia mellett kell egy bizonyos hullámhossz. Nem csak párkapcsolatban, hanem barátságokban is. Én 27/N vagyok, rengeteg "felszínes" barátom van, de mély, igazi barátság 3, ami hosszú folyamat volt: kitartás, támogatás, közös élmények, egy hullámhossz, stb.
Szerintem a mai média és a különböző applikációk nagyon a mennyiségre fektetik a minőség helyett a hangsúlyt. Valami nem működik? Nem baj mert rögtön jön az újabb ember. Olyan, mint egy piac, ahol válogathatsz. 100 match, abból szűrsz, ha nem jön össze megint szűrsz, stb.
Szerintem igazi, mély kapcsolatot nagyon nehéz találni, keresni kell és dolgozni érte.
Szóval tömören, én ezt nem válogatásnak mondanám, csak szimplán még nem találtad meg a "másik feled", aki megfog és minden ok.
És a "másnak milyen könnyen megy"....aha, szoktam látni, hogy ismerőseim milyen gyakran váltogatják a partnerüket, mert úgy ugranak bele/költöznek össze/szülnek gyereket, hogy nem is ismerik a másik félt, hanem egy illúzió és magánytól való félelem hajtja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!