Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol húzzuk meg a határt az incel és válogatós férfi között?
Nincs határ.
Ha Pistikének tetszik Kata, be probalkozik nala és Kata elutasítja! Akkor Pistike incel!
Miért olyan rohadt nehéz megérteni?
Egy kapcsolathoz két ember kell. A nőnek is akarnia kell. Tehát: csak azzal lehetsz bármilyen kapcsolatban, aki veled akar lenni, akinek te bejössz. Nézd meg azokat, akiknek bejössz, elvégre egyedül velük van esélyed összejönni. Aztán válassz ki egyet, nyilván a legjobbat. Tádámm, kész a kapcsolat!
Onnantól vagy incel, hogy akiknek te bejössz, azokat te bottal se, akikre meg csorgatod a nyálad, azok a gyengébb napjukon is öt jobb pasit felszednek, mint te csúcsformában. Tádámm, kész az incel, akinek soha nem "jut" nő.
"Nézd meg azokat, akiknek bejössz, elvégre egyedül velük van esélyed összejönni. Aztán válassz ki egyet, nyilván a legjobbat. Tádámm, kész a kapcsolat!"
Aha
Persze minden nő egyedülálló hogy ennyi lehetőség lenne "választani"
Egyesek miféle álomvilágban élnek?
VÁLOGATÓS: "Nekem Kate Bekinsale kell!" "Na jó...Lipcsei Betta is elég." "Na jó, kanos vagyok, hol a Kati a kisboltból???"
INCEL: "Kate Bekinsale...na jó, adok neki esélyt." "Na??? Miért nem jön? Ja, ronda vagyok, és nincs lapát állam. Akkor maradok egyedül." ("De naponta sipítozok a neten, mint egy retek retardált, hogy mé' nincs nőm?")
Ez az incel marhaság csak a gyakorin létezik.
Amúgy meg miért kéne akárkinek is kevesebbel beérni mint amilyet akar?
8.
"Amúgy meg miért kéne akárkinek is kevesebbel beérni mint amilyet akar?"
Mert van ez a VALÓSÁG nevű dolog?
Palota helyet panelben laksz.
Ferrari helyett örülhetsz egy Ford-nak.
Kate Bekinsale helyett, meg örülj, hogy a kisboltok Kati magára enged!
Vagy ki/mi vagy te, hogy neked "JÁR" a Kate Bekinsale, és nem kell lejjebb adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!