Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nincs olyan átlag alatti nő aki elgondolkodna egy hasonló pasival való kapcsolaton(elég sok pasi örülne egy esélynek egyenlő kapcsolatnak)?
persze nem erőltetni a kapcsolatot egyszerűen esélyt adni a másiknak elmenni egy kávéra pl.
Nem az olyan nőkről beszélek akiknek van esélyük ha nem az olyanokról akihez max barátként közeledtek csak a férfiak vagy úgy sem.
Nem azt mondom hogy akkor szexeljünk meg azonnal esküvő csak azt hogy nincs semmi rossz abból ha el megyünk kávézni. Ezt nem értem meg hogy ez miért rossz felfogás,és olyan hihetetlen hogy nincs hozzám hasonlóan gondolkodó nő. Vagy lehet csak itt ebben az országban nincs.
Nem vita indítónak tettem fel a kérdést megértem a nőket nem is hibáztatom őket miért tenném csupán olyan érthetetlen nekem lehe mert férfi vagyok de pl a szexterén simán lennék ilyen nővel örülnék neki,és mielőtt jönne hogy csak lyuk kell simán benne lennék abban hogy csak randizzunk.
17
Igen, biztos azért futnak zátonyra a kapcsolatok, mert az emberek nem elég szépek. Mai top hülyeség, amit itt olvastam.
"A társadalom 95%-a megismételhetö hulladék, igazi értékek nélkül."
Ilyen mentalitással te biztos a maradék 5%-ba tartozol. Ja nem...
22: Értelmezni nem ártana tudni 😏 Amikor egy párkapcsolat egyik ALAPja, a vonzalom nincs meg vagy csak nagyon minimálisan, gyengén, az nem fog jól működni, főleg hosszabb távon. Eleinte talán még eldöcög...
Ha valami, az a "top hülyeség", hogy a vonzalom és ebből következően a kapcsolat sorsa nem múlik a kinézeten.
"és mielőtt jönne hogy csak lyuk kell simán benne lennék abban hogy csak randizzunk."
Nahát, micsoda kegy! Szerinted kinek hiányzik, hogy használgasd, kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!