Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek?
Figyelt kérdés
A baj nem ott van hogy milyen felületen, vagy milyen helyen, hanem ott hogy sajnos ráfeszülök arra az első találkozók előtt, mit mondjak a nőnek. Randiztam már idősebbel, randiztam sokkal fiatalabbal is, nem tudom mi lehet a gond, de második találkozót nem szeretnének, de ha legalább korrekt módon közölnék, mi az ami miatt nem, fejlődőképes lennék. Egyetemen ezzel nem volt gondom, most folyamatosan ezzel szembesülök. Tudni kell, hogy nem volt hosszabb kapcsolatom fél évnél. Nem rohanok le senkit azzal hogy most azonnal gyereket akarok tőled… Veletek is történt hasonló? Ha igen, mi volt az áttörés? 29 F2024. febr. 9. 23:33
1/8 anonim válasza:
Azt teljesen átérzem, hogy senki nem közli veled, hogy mi a baj, így meg nem lehet fejlődni.
Folyamatosan ezt tapasztaltam, az emberek vagy szó nélkül tűnnek el vagy azt mondják, hogy "nincs veled semmi baj, légy továbbra is önmagad".
Nem nagyon számít mit mondasz. Légy udvarias, őszinte és legyen beszédtéma ami nem felszínes (mizu, látom ülsz a széken, mit csinálsz).
2/8 anonim válasza:
Lehet erdemes lenne kommunikacios es metakommunikacios konyveket olvasnod, hogy mit hogyan csinalj, es mit hogyan ne csinalj.
3/8 anonim válasza:
Az a gond haver, hogy írásban "túlfested" magad, teljesen másnak állítva be mint amilyen valójában élőben vagy (gondolom fényképből is egy sokkal előnyösebbet küldesz mint ami a valóság). Így élő találkozásnál persze, hogy offolnak amikor csak pislogsz némán mint hal a szatyorban - nem ezt várták, nem ez a kép rajzolódott ki a fejükben arról akivel találkoznak.
4/8 anonim válasza:
Nézz ki jól és legyél gazdag! Minden más mindegy.
5/8 anonim válasza:
Visszakerdeztél már azoknál, akik visszautasitottak? Nem hajlandóak semmit mondani? Én simán elmondanám, de nálam meg senki sem kérdezett vissza.
6/8 anonim válasza:
#5 nem, általában nem mondanak semmit. Legfeljebb ilyen "nem vagy az esetem" vagy "nem érzem azt, ami egy kapcsolathoz kell" és ezzel le is tudják.
7/8 anonim válasza:
Haver a legtöbb ember szemtől szemben konfliktuskerülő. Ha tényleg érdekel miért offoltak ki, akkor kérdezd meg tőlük írásban - s tanulj abból amit írtak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!