Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít nagy elvárásnak egy nő részéről,hogy a férfi "hasonló szinten" legyen?
Ez az oldal is tele van olyan kérdésekkel,ahol sok a panasz azért, mert állítólag a nőknek elszállt elvárásaik vannak.
Nem tagadom, vannak, akiknél irreális elvárások vannak.Viszont a nők többsége csak egyszerűen nem akar a saját szintje alá menni.
Én például csonka családból származom, anyám egyedül nevelt 3-unkat.Tehát, elég nagy hátránnyal indítottam.
Mégis, ilyen körülmények ellenére is lett keresett diplomám , lakás, autó.Illetve jó karrier, jól fizető állás, pl: legutóbb az Egyesült Államokban voltam kiküldetésen.
Ezért szokott fennakadni a szemem, amikor egy 30-as pasi, aki sokkal előnyösebb körülményekből indult az életben,mint én én azon siránkozik,hogy sok mindent nem ért el az életben, nincs egzisztenciája.
Erről elsősorban ő maga tehet.
Ha én nőként, csonka családból jövőként megtudtam tenni, akkor ő is megtudná, viszont nem elég életképes hozzá.
Nekem sincsenek extra képességeim, meg 300-as IQ-m.Csupán képes voltak áldozatokat hozni, céltudatosan cselekedni, dolgokat rangsorolni és alárendelni, fölérendelni.
Én szeretnék családot, több gyereket, de sajnos nehéz párt találni.
Ezen az oldalon incelek és femcelek vannak.
Pár normális van. Ha olyat akarsz, mint aki te vagy, nem érdemes azon agyalni, hogy aki a közelébe sem ért, az mit mond. Azok közül lesznek úgyis olyanok, akik azt mondják, össze kéne velük jönnöd, az a helyes.
Ha ilyen szuper vagy, miért itteni anonim, általad lenézett emberektől vársz megerősítést vagy választ?
Amúgy a rosszabb körülmények egyeseknél jobban motiválnak a magasabb célok elérésére, mint a kényelmes körülmények.
Szerencsés vagy, mert neked sikerült, de a gőgöd nem túl imponáló.
Az élet nem mindig olyan rohadtul egyszerű, hogy, ha áldozatokat hoztál, tudatosan cselekedtél és dolgokat rangsoroltál, akkor már ott is a nyeremény.
Van olyan is, akinek nem volt szerencséje.
"Ez az oldal is tele van olyan kérdésekkel,ahol sok a panasz azért, mert állítólag a nőknek elszállt elvárásaik vannak."
Hát igen és ez elég nagy probléma, viszont nem olyan gyakori mint ahogy emberek ezt bemutatják.
"Viszont a nők többsége csak egyszerűen nem akar a saját szintje alá menni."
A férfiak többsége szintén nem akar a saját szintje alá menni.
"Ezért szokott fennakadni a szemem, amikor egy 30-as pasi, aki sokkal előnyösebb körülményekből indult az életben,mint én én azon siránkozik,hogy sok mindent nem ért el az életben, nincs egzisztenciája."
Ez nem tudom, hogy hogyan jön a témához.
"Erről elsősorban ő maga tehet."
Ezt te nem tudod.
"Ha én nőként, csonka családból jövőként megtudtam tenni, akkor ő is megtudná, viszont nem elég életképes hozzá."
Ha nem ismered más életét, akkor most mit is ítélsz meg?
{Miért számít nagy elvárásnak egy nő részéről,hogy a férfi "hasonló szinten" legyen?}
Mert egyenlőség van, meg mi az hogy olyan szinten legyél, mint a férfiak?
Ezt írd már meg, mert a kérdés és a leírás teljesen más.
De ezt vissza is kérdezhetném.
Miért számít nagy elvárásnak egy férfi részéről, hogy a nő "hasonló szinten" legyen? (mert ez sokszor NEM elvárás)
Inkább az a fura, hogy mindenki pénzben méri már a másikat. Ha valakinke nem olyan fontos a pénz akkor az már selejt, nem kell mert mekkora hulladék, hogy 30 évesen nem képes 900at keresni stb.
Már már undorító..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!