Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért számít nagy elvárásnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért számít nagy elvárásnak egy nő részéről,hogy a férfi "hasonló szinten" legyen?

Figyelt kérdés

Ez az oldal is tele van olyan kérdésekkel,ahol sok a panasz azért, mert állítólag a nőknek elszállt elvárásaik vannak.

Nem tagadom, vannak, akiknél irreális elvárások vannak.Viszont a nők többsége csak egyszerűen nem akar a saját szintje alá menni.

Én például csonka családból származom, anyám egyedül nevelt 3-unkat.Tehát, elég nagy hátránnyal indítottam.

Mégis, ilyen körülmények ellenére is lett keresett diplomám , lakás, autó.Illetve jó karrier, jól fizető állás, pl: legutóbb az Egyesült Államokban voltam kiküldetésen.

Ezért szokott fennakadni a szemem, amikor egy 30-as pasi, aki sokkal előnyösebb körülményekből indult az életben,mint én én azon siránkozik,hogy sok mindent nem ért el az életben, nincs egzisztenciája.

Erről elsősorban ő maga tehet.

Ha én nőként, csonka családból jövőként megtudtam tenni, akkor ő is megtudná, viszont nem elég életképes hozzá.

Nekem sincsenek extra képességeim, meg 300-as IQ-m.Csupán képes voltak áldozatokat hozni, céltudatosan cselekedni, dolgokat rangsorolni és alárendelni, fölérendelni.

Én szeretnék családot, több gyereket, de sajnos nehéz párt találni.

2024. febr. 24. 18:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Ezen az oldalon incelek és femcelek vannak.

Pár normális van. Ha olyat akarsz, mint aki te vagy, nem érdemes azon agyalni, hogy aki a közelébe sem ért, az mit mond. Azok közül lesznek úgyis olyanok, akik azt mondják, össze kéne velük jönnöd, az a helyes.

2024. febr. 24. 18:53
 2/16 anonim ***** válasza:

Ha ilyen szuper vagy, miért itteni anonim, általad lenézett emberektől vársz megerősítést vagy választ?

Amúgy a rosszabb körülmények egyeseknél jobban motiválnak a magasabb célok elérésére, mint a kényelmes körülmények.

2024. febr. 24. 18:57
 3/16 anonim ***** válasza:

Szerencsés vagy, mert neked sikerült, de a gőgöd nem túl imponáló.

Az élet nem mindig olyan rohadtul egyszerű, hogy, ha áldozatokat hoztál, tudatosan cselekedtél és dolgokat rangsoroltál, akkor már ott is a nyeremény.

Van olyan is, akinek nem volt szerencséje.

2024. febr. 24. 21:42
 4/16 anonim ***** válasza:

"Ez az oldal is tele van olyan kérdésekkel,ahol sok a panasz azért, mert állítólag a nőknek elszállt elvárásaik vannak."

Hát igen és ez elég nagy probléma, viszont nem olyan gyakori mint ahogy emberek ezt bemutatják.

"Viszont a nők többsége csak egyszerűen nem akar a saját szintje alá menni."

A férfiak többsége szintén nem akar a saját szintje alá menni.

"Ezért szokott fennakadni a szemem, amikor egy 30-as pasi, aki sokkal előnyösebb körülményekből indult az életben,mint én én azon siránkozik,hogy sok mindent nem ért el az életben, nincs egzisztenciája."

Ez nem tudom, hogy hogyan jön a témához.

"Erről elsősorban ő maga tehet."

Ezt te nem tudod.

"Ha én nőként, csonka családból jövőként megtudtam tenni, akkor ő is megtudná, viszont nem elég életképes hozzá."

Ha nem ismered más életét, akkor most mit is ítélsz meg?

{Miért számít nagy elvárásnak egy nő részéről,hogy a férfi "hasonló szinten" legyen?}

Mert egyenlőség van, meg mi az hogy olyan szinten legyél, mint a férfiak?

Ezt írd már meg, mert a kérdés és a leírás teljesen más.

2024. febr. 24. 22:46
 5/16 anonim ***** válasza:

De ezt vissza is kérdezhetném.

Miért számít nagy elvárásnak egy férfi részéről, hogy a nő "hasonló szinten" legyen? (mert ez sokszor NEM elvárás)

2024. febr. 24. 22:48
 6/16 anonim ***** válasza:
Tégy próbára. 31/F
2024. febr. 24. 23:02
 7/16 anonim ***** válasza:
Jah és ne is haragudjon senki, de a 30+ 40+os szingli nők lerobbantabb helyzetben vannak, mint az ilyen idős szingli férfiak.
2024. febr. 24. 23:09
 8/16 anonim ***** válasza:
Harminc éves szingli nőt már nem is látni. Nem azért mert nincsenek, hanem mert annyira visszavonlulnak.
2024. febr. 24. 23:11
 9/16 anonim ***** válasza:

Inkább az a fura, hogy mindenki pénzben méri már a másikat. Ha valakinke nem olyan fontos a pénz akkor az már selejt, nem kell mert mekkora hulladék, hogy 30 évesen nem képes 900at keresni stb.

Már már undorító..

2024. febr. 24. 23:53
 10/16 anonim ***** válasza:
Szerintem elég cringe ez a szintezés, főleg hogy esetedben ez gyakorlatilag csak a pénzt jelenti.
2024. febr. 25. 03:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!