Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Két lábon járó bughalmaz...

Két lábon járó bughalmaz hasonló nőt keres?! (32F)

Figyelt kérdés

Nem ragozom túl a mondandóm, mert ha magadra ismersz, utána úgyis megtalálsz, ha meg nem, írhatok bármit, úgyis csak szétszedsz érte, nemde?! De.

Nem tagadom a gyengeségem, sok lelki hibám van, jót talán nem is tudok kiemelni magammal kapcsolatban és testileg is olyan vagyok több okból kifolyólag, amilyen (170 cm, vékony, kisfiús vonások, nulla arcszőrzet). Viszont én sem hibátlan nőt keresek, sőt! Kifejezetten örülnék egy sorstársnak. Nálam kifejezetten előny, ha szintén valamilyen, életet megnehezítő fóbiád van, ha pedig még gyereket sem szeretnél (soha, később sem), akkor akár egymást is kereshetjük. Egy bittel sem várok el többet, mint amit én nyújtani tudok és hátha van olyan, aki engem is elfogadna. Introvertált vagyok

fentiek mellé és hosszútávra tervezek. Az egyetlen enyhítő körülmény, hogy évekig kibírták már néhányan mellettem, így talán túlélhető vagyok, csak talán a "tükröm" szar.

Mivel 32 éves (férfi) vagyok és ebből olyan 7-et letagadhatok, így 20-35 közötti korosztályban keresgélnék, külsőleg egyetlen elvárás, hogy ne legyél nálam magasabb (fentebb írtam) és a sokszorosom sem testalkatilag (bár, ha agyonnyomsz, szívességet teszel).

Ha nem keresel kapcsolatot, csak beszélgetnél, mert emberileg szimpátiát érzel irántam/sajnálsz, abban is benne vagyok, mert beszélgetőtársam zéró.

Írj, ha úgy érzed, ha meg nem, legyen szép napszaknak megfelelő időszakod.

jan. 4. 22:52
 1/6 anonim válasza:
Informatikus?
jan. 5. 01:23
 2/6 A kérdező kommentje:
1, nem.
jan. 5. 08:53
 3/6 anonim válasza:
Ez mekkora :D Nekem szimpatikus szöveged. Sok szerencsét kívánok!
jan. 5. 21:04
 4/6 anonim válasza:
A kérdésed alapján ideális jelölt lennék, de aztán a részletek végigolvasása után kiderült, hogy túl bugos vagyok hozzád. Ilyen az én szerencsém. C'est la vie. Több szerencsét neked!
jan. 6. 10:28
 5/6 anonim válasza:
Mi az a bug?
jan. 6. 13:14
 6/6 anonim válasza:
Olyasmi, mint az alapvető műveltség.
jan. 6. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!