Akad itt hozzám hasonló lány, aki szeretne ismerkedni velem?
24 éves vagyok. Külföldön élek, és minden hobbim egy személyes. Az iskolai éveim során nem igazán tudtam hosszútávú ismerősi kört kialakítani, mivel sokat költözködtünk. Még gyerek voltam, amikor külföldre kerültem, ezért a nyelvtudás hiánya miatt is nehéz volt organikus módon szembe futni olyan lányokkal, akikkel kialakulhatott volna valami. Felnőttként pedig egy olyan iparágban dolgoztam/dolgozom, ahol a kollégáim 80-90%-a férfi.
Szeretek olvasni, leginkább klasszikus irodalmat, illetve tanulmányi műveket (ezen belül leginkább szociológiával és filozófiával, illetve történelemmel kapcsolatos dolgokat). Ha van itt egy magányos lány, aki legfeljebb 24 éves, és vágyna egy magam fajta személy társaságára, akkor privát üzenetben örülnék, ha megkeresne, hogy elérhetőséget cserélhessünk.
Csak privát üzenetekre válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!