Idősebb szűz nő szeretne ismerkedni hasonló férfival?
húszas éveim vége felé sajnálatos módon nem igazán jött össze a dolog, mert valamiért mindig kihátrált a szebbik fél, általában mivel nem érezte azt a szikrát, vagy egyéb indok, amit nem szeretett volna kifejteni, pedig nincs előnytelen megjelenésem, ugyanakkor nyilván nem is vagyok egy hűdehajdejajistenem. legutóbbi leszólításom eredménye, hogy nem akar nekem ártani, mert ő alkalmatlannak érzi magát a párkapcsolatra...
randoldalon valahogy senki sem ér rá, aki behúz gyakran eltűnik, úgyhogy nem igazán opció ez a lehetőség.
azért is gondoltam erre a kiírásra, mert hátha ebben az esetben a másik fél se lenne túl gátlásos, amikor haladunk előre az ismerkedésben.
tulajdonképpen fiatalabb jelentkezőt is szívesen várok, ha van.
budapesti vagyok és a húszas éveim végét taposom. mindenféle kérdésre szívesen válaszolok, illetve az esetleges jó tanácsokat is megfogadom, ha és amennyiben építő jellegűek.
szerintem őszinte voltam, nem is árulok zsákba macskát. (kivéve ha az az igény, mert akkor fogok egyet a környékről.)
nem olyan nagy megerőltetés egy kiírást megcsinálni, ráadásul minden lehetőséget meg kell ragadni, egyébként nincs meg a nyugalom számomra. :)
mindenesetre értem mire gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!