Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Idősebb szűz nő szeretne...

Idősebb szűz nő szeretne ismerkedni hasonló férfival?

Figyelt kérdés

húszas éveim vége felé sajnálatos módon nem igazán jött össze a dolog, mert valamiért mindig kihátrált a szebbik fél, általában mivel nem érezte azt a szikrát, vagy egyéb indok, amit nem szeretett volna kifejteni, pedig nincs előnytelen megjelenésem, ugyanakkor nyilván nem is vagyok egy hűdehajdejajistenem. legutóbbi leszólításom eredménye, hogy nem akar nekem ártani, mert ő alkalmatlannak érzi magát a párkapcsolatra...

randoldalon valahogy senki sem ér rá, aki behúz gyakran eltűnik, úgyhogy nem igazán opció ez a lehetőség.

azért is gondoltam erre a kiírásra, mert hátha ebben az esetben a másik fél se lenne túl gátlásos, amikor haladunk előre az ismerkedésben.

tulajdonképpen fiatalabb jelentkezőt is szívesen várok, ha van.

budapesti vagyok és a húszas éveim végét taposom. mindenféle kérdésre szívesen válaszolok, illetve az esetleges jó tanácsokat is megfogadom, ha és amennyiben építő jellegűek.

szerintem őszinte voltam, nem is árulok zsákba macskát. (kivéve ha az az igény, mert akkor fogok egyet a környékről.)

2022. nov. 16. 03:36
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
Nekem lenne kedvem. :)
2022. nov. 17. 01:43
 12/28 anonim válasza:
Én is szűz vagyok. Szurkolok neked. Ez szerintem a fiúk esetében is érdekes, különleges állapot. Növeld az önbizalmad sportolással. Próbálj valami hobbit találni, amivel érdekesebb, sokszínűbb lehetsz egy lánynak. Talán nem is ezen információ közlésével kéne kezdened az ismerkedést. A nőknek kevésbé fontos a szex, egy szűznek meg pláne nem, szóval ez ne gátoljon. 31/L
2022. nov. 23. 14:45
 13/28 anonim válasza:

A további üzeneteket elkerülendő #11-es vagyok, FÉRFI. Félreértelmeztem a kérdezőt és azt hittem, nőként keres férfit, nem pedig fordítva. :D

Szóval aki írni szeretett volna és nem nő, most spórolhat magának ety üzit.

2022. nov. 23. 19:17
 14/28 anonim válasza:

Ez a nem volt szikra dolog a nők olyan kifogása amitől a falra tudok mászni. Sok randim volt, de a szikra definíciójával kapcsolatban aligha vannak tisztában. Fontos a közös érdeklődés, figyelem a masikra, jó beszélgetés ami közvetlen és nem olyan mintha egy állásinterjún lennél. És ha normális kommunikáció kialakult amiben úgy érzi az ember hogy szívből mosolyog na akkor lehet szikráról beszélni.

Interjús, meg egyirányú antiszoc beszélgetésekből nem lesz semmi.

Azt javaslom ne legyél elnéző senkivel, mondd meg az őszintét és jól válogasd meg az ismerkedő partnereket.

2022. nov. 30. 20:43
 15/28 anonim válasza:

Idősebb (32) szűz férfi -legalábbis vmi olyasmi- szeretne ismerkedni bármilyen nővel :D

Vajon mégis mire értette a kérdező, h "hasonló" férfival? XD

Férfiként aki 30 körül szűz, az már az is marad, mert konkrétan undorító, a kutyának se kellett soha, nem h egy ilyen válogatós nőnek.

De tessék, itt vok, szívesen ismerkedek :D

2023. jan. 3. 14:26
 16/28 anonim válasza:
Egy szánalmas ember vagy utolsó.
2023. jan. 3. 15:37
 17/28 anonim válasza:

Ohh, ez új, szánalmasnak még nem neveztek :D Általában "undorító" v "gusztustalan" szoktam lenni XD

Gondolom te kevésbé vagy szánalmas, ha már ide jársz erre a csodás oldalra okoskodni, biztos nyagyszerű, irigylésre méltó életed van XD

2023. jan. 3. 16:47
 18/28 anonim válasza:
Valóban, beárnyékolják az életem a magadfajták, sok ilyen van mint te. Nehéz a gyomban kalászra lelni.
2023. jan. 3. 16:56
 19/28 anonim válasza:
Nem igazán sikerült megértend mit írtam egyszerű magyar kifejezésekkel, de nem csak értelmi, hanem kultúrális színvonalad mélységét is frappánsan tükrözi az általad használt metafóra. Kiegyensúlyozott, boldog, irigylésre méltó személyiség lehetsz, ha mások sértegetésében éled ki magad. -ja, mégse XD
2023. jan. 3. 17:25
 20/28 anonim válasza:
Te sértegetsz engem és a kérdezőt.
2023. jan. 3. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!