Hasonló helyzetben lévő lánynak lenne kedve beszélgetni/ismerkedni? 25/F
Nagyon rosszul érzem magam, magányos vagyok. Rengeteg problémával nézek szembe, de lassan felemészt ez a helyzet. Nagyon magányosnak érzem magam, és elég rossz, hogy senkim nincs akivel őszintén lehetne beszélgetni. Nem lelki szemetesládát vagy sz.xpartnert keresek, hanem valakit aki szintén nehéz helyzetben van, és őszinte emberi kapcsolatra vágyik.
Köszönöm ha ezt valaki elolvasta vagy reagál rá. A trollok kíméljenek, így is eléggé mélyponton vagyok már.
Ha barátot keresel, akivel megválthatod a világot, jókat kacaghatsz-bőghetsz és kenyered az önirónia, akkor szívesen társad leszek a dumálásban.
Többet sajnos nem tehetek érted, férjezett és anyuka is vagyok. De néha bizony van olyan, hogy nekem is elkél egy jó barát, akivel meghányjuk-vetjük az élet dolgait meg a sajátjainkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!