Van olyan, aki esetleg hasonló helyzetben van, vagy csak van kedve/ideje beszélgetni?
Tudom,tudom ez a legjobb oldal erre és elég elcsépeltnek tűnik, de nem szoros barátság reményével írom ezt ki.
Most, így ebben a helyzetben tényleg azt veszem észre, hogy nagyon elment az életemből a családon kívűl barátokkal való kapcsolattartás, kommunikálás.
Nem azt mondom, hogy nincsenek barátaim, de velük inkább személyesen beszélünk és úgy tartjuk a kapcsolatot, nem így neten vagy máshol naponta.
Azzal tűnt fel leginkább ennek hiánya, hogy sajnos eltávolodtunk nagyon a legjobb barátommal, akivel két évig tényleg kb minden nap beszéltünk, vagy telefonon vagy csak írásban, de van bennem egy nagy űr, hogy nem beszélgetek valakivel mondjuk elalvás előtt, nem mondom el, hogy milyen volt a napom, nem vagyok valakivel olyan kapcsolatban, hogy csak random ráírok köszönés nélkül, csak mert valami eszembe jutott, vagy történt velem.
Szóval összességében, akinek van kedve az nyugodtan írhat, akár itt maradva anonim módon, hátha másnak is jól jönne valami kommunikáció ebben az időszakban.
Magamról csak annyit, hogy 17 éves lány vagyok, akinek ez döntő lehet jobb ha tudja.
Persze, igazad van!
Nem is ezzel a céllal írtam ezt a kérdést.
Ha gondolod írhatsz, de tudd előre, hogy valószínűleg találnál nálam jobbat is. De mindent meghallgatok és általában válaszolni is tudok. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!