Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért számít nagy elvárásnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért számít nagy elvárásnak egy nő részéről,hogy a férfi "hasonló szinten" legyen?

Figyelt kérdés

Ez az oldal is tele van olyan kérdésekkel,ahol sok a panasz azért, mert állítólag a nőknek elszállt elvárásaik vannak.

Nem tagadom, vannak, akiknél irreális elvárások vannak.Viszont a nők többsége csak egyszerűen nem akar a saját szintje alá menni.

Én például csonka családból származom, anyám egyedül nevelt 3-unkat.Tehát, elég nagy hátránnyal indítottam.

Mégis, ilyen körülmények ellenére is lett keresett diplomám , lakás, autó.Illetve jó karrier, jól fizető állás, pl: legutóbb az Egyesült Államokban voltam kiküldetésen.

Ezért szokott fennakadni a szemem, amikor egy 30-as pasi, aki sokkal előnyösebb körülményekből indult az életben,mint én én azon siránkozik,hogy sok mindent nem ért el az életben, nincs egzisztenciája.

Erről elsősorban ő maga tehet.

Ha én nőként, csonka családból jövőként megtudtam tenni, akkor ő is megtudná, viszont nem elég életképes hozzá.

Nekem sincsenek extra képességeim, meg 300-as IQ-m.Csupán képes voltak áldozatokat hozni, céltudatosan cselekedni, dolgokat rangsorolni és alárendelni, fölérendelni.

Én szeretnék családot, több gyereket, de sajnos nehéz párt találni.

2024. febr. 24. 18:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#

Tévedés!ehúzza a saját szintjére! A fajta, altalában hisztizik egész nap, elmondja naponta, hogy a diplomámat a mázlimnak koszonhetem, ahogy a munkahelyi előmenetelemet is. Ebbol nem kérek még egyszer

2024. febr. 25. 07:19
 12/16 anonim ***** válasza:

Lsd.3as válaszoló 🤣🤣 tokeletes iskolapélda

2024. febr. 25. 07:20
 13/16 anonim ***** válasza:

9.10

Ne haragudj, de mi mást jelentene! Matematikailag leirhato, hogy hol tartasz! Egyébként, halkan kérdezem meg, hogyha ilyen baromságokban hisztek még, hogy a pénz nem boldogit stb. Ti miből vásároltok? Miből fizetitek abszámlákat? Miből tankoltok? Miből utaztok? Vesztek lakást stb?

2024. febr. 25. 07:24
 14/16 anonim ***** válasza:

Mire is vagyok iskolapélda, kedves sírva röhögő gyakorizó?

Negyvenes háromgyerekes nőként incel vagyok-e, vagy femcel?

2024. febr. 25. 07:52
 15/16 anonim ***** válasza:

14

11.es kommentet folyattam!

2024. febr. 25. 07:56
 16/16 anonim ***** válasza:
50%

13

Hol mondtam, hogy a pénz nem boldogít? Amúgy csak addig boldogít, amíg van stabilan annyi, hogy valaki jól megéljen belőle. Ha jól emlékszem pár éve az USA-ban ezt évi 100k dollárban állapították meg. Az ennél több nem boldogít. Ez hasonló ahhoz, hogy ha van egy mobilod az boldogít, hasznos, stb. ha van kettő még az is jó lehet, de már nem ad akkora hasznosságot, mint amit az elsőadott. Ha van 20, akkor annak a nagyrészét nem is használod.

Ezen túl a pénz megteremtéséhez minek kell partnert? Azt lehet egyedül is, adott esetben még hatékonyabban is, mint egy párkapcsolatban. Egy partner nem csak arra jó, hogy a pénzével boldogítson

Viszont, önmagában a pénz nem elég a boldogsághoz általában, mert vannak olyan dolgok, amiket nem leheti venni rajta, ilyen pl. a barátság, szerelem, stb. Márpedig rájuk szükség van, ha élményeket akarsz szerezni, amikre majd idősen is jó emlékként tekintesz. Ezek a valóban maradandó dolgok, nem a pénz, meg az abból vett cuccok. Az utóbbiak csak eszközök, hogy segítsenek.

Amúgy sose szerettem, amikor az emberek értékét az alapján határozzák meg, hogy mennyit keres, vagy mennyi vagyona van, ez nekem túl leegyszerűsített és sok mindent elhanyagoló nézet. Magát az embert nem is veszi figyelmbe, hogy amúgy pl. mit csinál, ha nem a pénzzel foglalkozik, milyen ember, milyen nézetei vannak, stb (arról nem is beszélve, hogy vannak olyan munkák, amik keveset keresnek, de mégis nagyon fontosak, pl. tanárok)

Még lehetne erről írni, de már így is elég hosszú lett xd

2024. febr. 25. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!