Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg nincs olyan átlag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nincs olyan átlag alatti nő aki elgondolkodna egy hasonló pasival való kapcsolaton(elég sok pasi örülne egy esélynek egyenlő kapcsolatnak)?

Figyelt kérdés

persze nem erőltetni a kapcsolatot egyszerűen esélyt adni a másiknak elmenni egy kávéra pl.

Nem az olyan nőkről beszélek akiknek van esélyük ha nem az olyanokról akihez max barátként közeledtek csak a férfiak vagy úgy sem.

Nem azt mondom hogy akkor szexeljünk meg azonnal esküvő csak azt hogy nincs semmi rossz abból ha el megyünk kávézni. Ezt nem értem meg hogy ez miért rossz felfogás,és olyan hihetetlen hogy nincs hozzám hasonlóan gondolkodó nő. Vagy lehet csak itt ebben az országban nincs.

Nem vita indítónak tettem fel a kérdést megértem a nőket nem is hibáztatom őket miért tenném csupán olyan érthetetlen nekem lehe mert férfi vagyok de pl a szexterén simán lennék ilyen nővel örülnék neki,és mielőtt jönne hogy csak lyuk kell simán benne lennék abban hogy csak randizzunk.

2024. ápr. 6. 12:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
21%

"Lejjebb kell adni az igényekből, nem csak a modellekre kell bukni..."

Ja, bocs, ezt csak a férfiaknak tanácsolják. Az átlag alatti nőknek hülyítik a fejét a gyakorin, hogy "persze drágám, nehogy alább add az igényeidet, te csodálatos vagy!"

2024. ápr. 6. 13:05
 12/28 anonim ***** válasza:
84%

11

Linket kérünk.

2024. ápr. 6. 13:14
 13/28 anonim ***** válasza:
90%

11: Nem, én mint átlag alatti nő is meg szoktam kapni, hogy adjak lejjebb.

Baromság, akár férfinak, akár nőnek javasolják. Abból ugyanis csak vonzalommentes kapcsolat lesz, és az pocsék. Pont ezért, kérdező, nincs értelme "elgondolkodni" kapcsolaton (tehát nem barátságon).

Az átlag alatti ember nem képvisel külön fajt az emberen belül, ugyanúgy vonzalomra van szüksége a "párosodáshoz". És nem, attól, hogy ő maga átlag alatti, még nem fog tudni vonzódni egy ugyanolyan kategóriájú ellenkező neműhöz. Értjük, hogy elméletileg így lenne "igazságos" meg logikus, mert azonos szint, meg suba a subához, meg a többi okosság, de ez nem így működik - így nem működik.

2024. ápr. 6. 13:38
 14/28 anonim ***** válasza:
5%
Mert ma a nők úgy gondolják hogy alanyi jogon jár nekik mindenből a legjobb, mindenben és mindenről ők döntenek. Nekik mindenki kevés aki hétköznapi, nekik a főnyeremény kell!
2024. ápr. 6. 13:42
 15/28 anonim ***** válasza:
Ha így lenne, akkor párezer ember élne kapcsolatban ebben az országban.
2024. ápr. 6. 13:50
 16/28 anonim ***** válasza:
27%
15. Az lehet, de attól még akkor is az kellene nekik. Nem hiába van a a sok hulladék kapcsolat meg házasság. Nem jó a pasi meg a férj, jobb kellett volna. Aztán jönnek a büntik, a szexmegvonás, odafigyelés hiánya, persze párhuzamosan meg az elvárásokat növelik, mert hát akkor már legalább más területeken kompenzáljom már a szerencsétlen ember.
2024. ápr. 6. 13:56
 17/28 anonim ***** válasza:
43%

"Nem hiába van a a sok hulladék kapcsolat meg házasság."

Végre valaki!

Mindig jönnek ezzel, hogy de hát annyi ronda/átlag alatti ember él kapcsolatban... Persze, csak MILYENben? Vonzalommentes fosban nagyrészt. De ketten együtt könnyebb anyagilag, munkamegosztást tekintve, meg jó, hogy nem vagy szálegyedül, teljesen magadra utalva, ha történik valami olyan...

2024. ápr. 6. 14:05
 18/28 anonim ***** válasza:
59%
De majd mindjárt idetalálnak a nagy megmondók, és közlik, hogy nem úgy van az, igenis az ilyen kapcsolatokban elképesztően erős és kölcsönös vonzalom van, amit a kivételesen csodálatos személyiségük generál, az aaannyira kivételesen csodálatos, hogy egyből nem is számít mellette a külső milyensége (elég az ápoltság meg az igényesség). Ha nem értesz egyet, hülye vagy/és beteg vagy.
2024. ápr. 6. 14:14
 19/28 A kérdező kommentje:

11 megértelek lehet igazad van én csak magamból indulok ki és pont ez a kérdés alapja is az az nekem jó lenne átlag alatti nő és nem vigaszdíj ként ha nem igazi nyereményként tudnák nézni rá. Mondjuk biztos van olyan aki nem kéne pl Varga irén személyiségileg nem tudnám el fogadni lehet a külső is ilyen az összkép miatt. De pl barátkozni sem barátkoznál?

Nagyon kíváncsi lennék mit is gondolsz rólam pl 1-2 fotó alapján de ezt csak bizonyos beszélgetés bizalom után merném elküldeni vagy facebookon folytatni.

2024. ápr. 6. 14:34
 20/28 anonim ***** válasza:
72%
Miután a sziámiikrek is férjhezmentek meg az összes nő az “Élet 250 kg felett” műsorból, és a végtagok nélkül ausztrál csávónak is családja van meg szép felesége, én nem hiszem, hogy létezne ember, aki pusztán a külseje miatt senkinek sem kell. Szóval nálad sem a külsőddel lehet a gond.
2024. ápr. 6. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!