Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladtam. Lehetek akármilyen jó csaj, kívülről-belülről, de senkinek nem kellek. Más is tapasztalt ilyet?
Egy éve vagyok szingli, de szinte az összes párkeresési kísérletem kudarcba fullad. Vagy nekem nem jön be a másik, vagy ha én érezném a többet és a vonzalmat, én nem kellek a másiknak. Rengeteg csalódás és nem tudom, mi lehet a gond.
Rengeteget edzem, jó testem van, adok magamra, van rendes munkahelyem, diplomám,barátaim, nyitott vagyok, szeretek utazni, kirándulni, biciklizni, de ezeken kívül is nagyjából mindenre is nyitott vagyok. Arcommal sincs gond, állítólag szép szemeim vannak.
Persze senki nem tökéletes, én sem, vannak hibáim kivul-belul, és ezzel a kérdéssel nem az a célom, hogy magamat fényezzem, de tényleg nem tudom, mi kell még ennél több a férfiaknak??
Belsore is vannak értékeim, pl rengetegszer kapok olyan visszajelzest, hogy empatikus vagyok és nagyon magas az érzelmi intelligenciam, humoros is vagyok (tavaly egy srác pl azt mondta, hogy ő sok lánnyal randizott tinderrol, de senkinek a társasága nem volt ennyire szórakoztató, mint az enyém). Picit offtopic, de az ágyban sem érkezett rám panasz.
Tényleg nem tudom, mi a fene lehet, de meguntam... nekem is ugyanúgy heti 40 óra munka van + házi munka + edzés + család és barátok, emellett a társkeresés is, de úgy érzem, akármennyire is sokat adok magamra kívülről-belülről, nem jön össze.
Már nincs is kedvem tovabb ismerkedni... senkivel sem.
"Mert, hogy az egykori jó csávók, akik elkeltek 30 éves korukig, újra a pályán lesznek 40 körül."
???
Ez biztos, hogy nem tömeges jelenség.
Pont azok kerülnek újra a pályára, akiktől "muszáj" volt megszabadulniuk a feleségüknek, még egy egyedülálló anyaság annak minden nehézségével is jobb alternatívának tűnt számukra, mint velük együtt maradni. Vagy ők léptek le, mert megunták a családosdit, házasságosdit, kötöttségeket, minden nyűgöt, mentek inkább friss puncit hajkurászni. Nos, ezek esetleg külsejüket tekintve jó csávók... De sokukról még ennyi sem mondható el.
Aki tényleg jó csávó, személyiségre is, az kb. kirobbanthatatlan a házasságából/tartós kapcsolatából. A felesége/párja is megtesz mindent, hogy együtt maradjanak, mert nem hülye és nem vak, tudja, ha újra keresgélnie kéne, milyen férfiak közül válogathatna, milyen a felhozatal...
41, tudod az a fránya idő (megszokás, unalmassá válik, egymástól elfejlődés), meg a gyerekvállalás (és annak nehézségei) bőven elegendő okok. Ezek a gyökér okok, amik kiválthatnak olyan viselkedésmódokat, ami miatt végül mondjuk az asszony adja be a válást.
Én nem szeretnék gyereket, így ez a probléma kilőve. A gyerekvállalás az már önmagában akkora jelentőségteljes tényező, hogyha ezt kivettük volna a képletből a párok jelentős része még együtt maradt volna. Ezen buknak el a legtöbben, mert nem tudnak ezekkel a nehézségekkel megküzdeni. Ez a tényező abban, hogy velem hogyan fogja működtetni a kapcsolatot, nem fogja befolyásolni.
Ha férfiként a válás mellett döntött, szerintem pont attól marad jó csávó, hogy felismerte, hogy ez a helyzet neki nem jó, és mert tovább lépni. Amelyiknek olyan az anyagi helyzete, ne aggódj, az meg is teszi ezt a lépést gond nélkül.
Lehet ebbe kapaszkodni, hogy csak az válik el akit kidobtak, mert olyan szörnyű volt és leléptek mellőle, csak nincs értelme. Ez megint csak egy olyan koncepció, amitől megvonod magadtól az esélyt a pártalálásra. Arra a maradékra kell koncentrálni, aki mert tenni azért, hogy új életet kezdhessen és a válás mellett döntött. De akitől elváltak, ott is benne van, hogy a gyerekvállalással járó élethelyzet változást nem tudta jól kezelni, és végül emiatt került sor a válásra.
Másrészt, amilyenek vagyunk egy kapcsolatban, az a másikon is múlik. És ez nem mentegetés, ez valóban így van. Mindenki mást hoz ki belőlünk. Lehet, hogy A felerősít bennünk olyan trigger pontokat, amitől alkalmatlanná váltunk a vele való kapcsolatra, B pedig teljesen mást hoz ki belőlünk.
Ez csak egy döntés kérdése, hogy hogy állunk hozzá az emberekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!