Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladtam. Lehetek akármilyen jó csaj, kívülről-belülről, de senkinek nem kellek. Más is tapasztalt ilyet?
Egy éve vagyok szingli, de szinte az összes párkeresési kísérletem kudarcba fullad. Vagy nekem nem jön be a másik, vagy ha én érezném a többet és a vonzalmat, én nem kellek a másiknak. Rengeteg csalódás és nem tudom, mi lehet a gond.
Rengeteget edzem, jó testem van, adok magamra, van rendes munkahelyem, diplomám,barátaim, nyitott vagyok, szeretek utazni, kirándulni, biciklizni, de ezeken kívül is nagyjából mindenre is nyitott vagyok. Arcommal sincs gond, állítólag szép szemeim vannak.
Persze senki nem tökéletes, én sem, vannak hibáim kivul-belul, és ezzel a kérdéssel nem az a célom, hogy magamat fényezzem, de tényleg nem tudom, mi kell még ennél több a férfiaknak??
Belsore is vannak értékeim, pl rengetegszer kapok olyan visszajelzest, hogy empatikus vagyok és nagyon magas az érzelmi intelligenciam, humoros is vagyok (tavaly egy srác pl azt mondta, hogy ő sok lánnyal randizott tinderrol, de senkinek a társasága nem volt ennyire szórakoztató, mint az enyém). Picit offtopic, de az ágyban sem érkezett rám panasz.
Tényleg nem tudom, mi a fene lehet, de meguntam... nekem is ugyanúgy heti 40 óra munka van + házi munka + edzés + család és barátok, emellett a társkeresés is, de úgy érzem, akármennyire is sokat adok magamra kívülről-belülről, nem jön össze.
Már nincs is kedvem tovabb ismerkedni... senkivel sem.
Ha feladtad, feladtad.
Mi hogyan segíthetünk neked? Mit vársz tőlünk?
#30 nem bujkálok, hanem 1. Aludtam az éjszaka 2. Felkeltem és bejöttem dolgozni és nem a gyik-t nézegettem. :)
Egyébként 26 éves vagyok, tudom, hogy teljesen időben még (remélem), de ha belegondolok, hogy 30 körül jó lenne már családot alapítani, azért lassan szeretnék elköteleződni.
Irreális igényeim pedig nincsenek, azt várom el a másik féltől is, amit én tudok nyújtani. Nyilván lejjebb nem akarok adni, DE itt megjegyzem, hogy pl a diploma nem alapfeltétel, ha egyébként intelligens a másik fél és nyitott a világra, van rendes munkahelye stb.
Köszönöm a válaszokat, szomorú, hogy ennyien vagyunk hasonló cipőben, de talán ránk talál a szerencse valamikor :)
26 éves kis bombázóként picsog. Vicc tényleg.
Aztán gondolom, az a qrva kemény 1 év sem telt szex, fizikai intimitás nélkül, max. saját döntésből. Nyilván ebben az esetben a döntés alapjául nem az szolgált, hogy kizárólag olyanok akartak volna vele, akik legjobb esetben is semlegesek voltak számára, de inkább kifejezetten taszították...
Ha valóban ilyen lennél 100% , hogy találnál pasit.
De valami mégsincs úgy ahogy írod.
Szia!
Nekem ugyanez a problémám. Nagyon szép és csinos nőnek tartanak. A plázákban, utcán, munkahelyen állandóan forognak utánam, de egyszerűen nem találok megfelelő partnert. Akinek én bejövök, ő nekem nem. Aki nekem jó lenne, vele nem működik valami. Az elmúlt két évben 3 pasival voltam együtt. Az első meglopott, kukáztam. A második dobott, kiderült rajtam kívül van még pár nője. Harmadikat dobtam, mert állandóan hétvégente bulizott és hullarészegre itta magát.
És még mielőtt belém kötne habzó szájjal az itteni férfinépség: Igen, fontos számomra a külső, de elhihetitek, egyik sem volt best-best kategória. Sokszor megkérdezték tőlem, hogy mit láttam ezekben a pasikban? Nőként sokkal jobb kategóriába soroltak, mint őket pasiban.
36, nekem van egy erről egy elméletem, de én nő vagyok. Főleg a 30-as korosztálynak lesz hasznos a mondanivalóm.
Itt a kulcsmondat: jobb kategóriába soroltak. Egyszerűen ez feszéjezi őket. Tisztában vannak vele, hogy jobb nő vagy, ezért kelendő, és ha mondjuk jönne egy náluk jobb, akkor félnek, hogy lelépnél vele. Azért választanak átlagos, vagy vagy átlag alatti nőket. Nincs elég önbizalmuk, vagy pont az, hogy tisztában vannak önmagukkal.
Nagyon sokszor a párkeresés arról is szól, hogy próbáljuk magunkat rangsorolni, méregetjük, hogy kinek kellünk. Hol állunk a táplálékláncban. Megtörtént eset: Volt egy nő, aki évekig nem kellett senkinek, barátnőivel elment bulizni, mindenkit felszedtek csak őt nem, holott messze jobb kategória volt. Aztán jött egy igazi alfa, akinek nem volt kérdés a magabiztossága. Maga is meglepődött, hogy eddig milyen györekekért ácsingózott titokban, mikor náluk egy 10x jobb kaliber lépett az életébe. Ekkor értette meg, hogy ki az a kategória, akinek ő kell. Csak hát ilyenből nagyon nagyon kevés van.
Ezért nem találnak maguknak a jó nők párt. Sajnos nem tudsz mit csinálni, lejjebb kell adni, de nem olyan igényekben amikre te gondolsz, hanem mondjuk abban, hogy elváltakkal nem kezdesz. Mert, hogy az egykori jó csávók, akik elkeltek 30 éves korukig, újra a pályán lesznek 40 körül.
Nekik ideális pár lehet egy szingli 30-as. Igen, tudom, tudom, azért nekik már vannak gyerekeik stb, 2 hetente láthatás. Ezekhez muszáj lesz idomulni. Viszont a jó pasi az nem tűnt el, sőt az egzisztenciája is magasabb, mint mondjuk 30 évesen (főleg hogy el tudott válni)
Ha még gyereket sem szeretnél, sokan nem szeretnének a 30-as korosztályból, és emellett el tudod fogadni az ő gyerekeit, akkor te leszel az álomnő. És igenis, lehet nagyon jókat találni ebben a kategóriában.
Nekem is ez volt a gond, senki nem mert odajönni hozzam élőben ismerkedni. Amikor fel mentem tinderre, írtak azért, bár nagyon szelektaltam. Végül sikerült egymásra találnunk ott a párommal, aki szinten azt mondta, hogy élőben nem mert volna odajönni hozzam :D szerencsére ha nem is élőben, de “odajott”, már három éve együtt vagyunk.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!