Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladtam. Lehetek akármilyen jó csaj, kívülről-belülről, de senkinek nem kellek. Más is tapasztalt ilyet?
Egy éve vagyok szingli, de szinte az összes párkeresési kísérletem kudarcba fullad. Vagy nekem nem jön be a másik, vagy ha én érezném a többet és a vonzalmat, én nem kellek a másiknak. Rengeteg csalódás és nem tudom, mi lehet a gond.
Rengeteget edzem, jó testem van, adok magamra, van rendes munkahelyem, diplomám,barátaim, nyitott vagyok, szeretek utazni, kirándulni, biciklizni, de ezeken kívül is nagyjából mindenre is nyitott vagyok. Arcommal sincs gond, állítólag szép szemeim vannak.
Persze senki nem tökéletes, én sem, vannak hibáim kivul-belul, és ezzel a kérdéssel nem az a célom, hogy magamat fényezzem, de tényleg nem tudom, mi kell még ennél több a férfiaknak??
Belsore is vannak értékeim, pl rengetegszer kapok olyan visszajelzest, hogy empatikus vagyok és nagyon magas az érzelmi intelligenciam, humoros is vagyok (tavaly egy srác pl azt mondta, hogy ő sok lánnyal randizott tinderrol, de senkinek a társasága nem volt ennyire szórakoztató, mint az enyém). Picit offtopic, de az ágyban sem érkezett rám panasz.
Tényleg nem tudom, mi a fene lehet, de meguntam... nekem is ugyanúgy heti 40 óra munka van + házi munka + edzés + család és barátok, emellett a társkeresés is, de úgy érzem, akármennyire is sokat adok magamra kívülről-belülről, nem jön össze.
Már nincs is kedvem tovabb ismerkedni... senkivel sem.
Végig se olvastam.
Az a tapasztalatom, hogy a kisugárzáson és jó energiákon múlik minden, igen és ezért van sokszor, hogy úgy érezzük még az ocsmány emberek is találnak párt, mi meg hogy a fenében nem.
Magabiztosság, jó kisugárzás és fullosan mindegy mennyire vagy csinos/helyes külsőleg, mert a személyiséged fogja inkább vonzani az illetőt.
Van egy barátnőm, hasonló helyzetben van. Mindig panaszkodik, meg siránkozik, hogy nincs pasi. Pedig ha a kisugárzásán változtatna, minden ujjára kapni valakit. Helyette siránkozik, elmegy a randira és elűzi a hímet azzal, hogy az exéről panaszkodik. Aztán meg nem érti. Holott egyszerű a képlet, az ex az ex, ráadásul genyó is. El kell engedni, èlvezni az èletet ès bevonzani a jót.
Nem kell leadni az elvárásokból, sok incel ezt akarja itt szajkózni.
Képzeld ha lejjebb adnád és mindjárt akadna bolond incel akit te hivnál meg moziba, főznél neki ingyen és kielégítenéd a vágyait. Ha nem az igényeidnek megfelelő, mire mennél vele?
Nem vagy te terézanya hogy feláldozd a saját boldogságodat.
Várd meg a normális embert, addig pedig ismerkedj férfiakkal. Aki meg tud hívni egy hamburgerre, el tud vinni egy kiállításra , vagy csak bulizgatni.
Soha ne légy annyira szomjas hogy bárkitől elfogadsz egy bögrét, mert könnyen megmérgeznek.
Én 35 évesen találkoztam a férjemmel.
Nem akartam magam mellé egy gnóm alakot, és nagyon fontos volt hogy milyen az intelligenciája.
De nagyon boldog voltam egyedül is, mindent kipróbáltam amit akartam.
Rengeteg buli volt és nem bántam meg.
Soha nem adtam le az igényeimből. Volt szex bőven, de fiatalabbakkal, akiknek működő szerszámuk volt, egészséges mérettel és soha nem mentem gyalog haza egy buliból sem. Én a kifejezetten magas pasikat szeretem, helyes arccal, formás combbal, szóval sosem volt nyeszlett , vagy dagadt pasi.
Voltam elkeseredve(más miatt), de soha nem fanyalodtam rá egy igénytelen emberre. Próbálkoztak pedig, és tényleg azt tapasztaltam hogy még a ronda,fogatlan, büdös alkoholista pali is azt hiszi hogy a dumájával ágyba tud vinni szép, csinos, ápolt vékony nőket.
Szerintem ez a mérhetetlen , ok nélküli önbizalom az egyetlen férfi tulajdonság, amit nekünk is meg kéne tanulni.
Mi sokszor 3 kiló plusz miatt azt hisszük hogy tehenek vagyunk, aggódunk randi alatt hogy nehogy beizzadjunk, alaposan fogat mostunk e.
Ezek meg büdös f@sszal odaállítanak egy szép nő elé simán .
Sokszor azt gondolom hogy mi nők sokkal jobban meg akarunk felelni, mint ők…..
A gond az, hogy a nők zöme hibátlannak hiszi magát, valójában ezek közül sokuk egy egoista, nárcisztikus, ordenáré, neveletlen, elkényeztetett p.csa.
Azt hiszik, már p.na nőtt a lábuk közé, és nem dagadtak, az mindenhez elég.
Ahogy 5-6 írja, én is inkább egy "mangalica" nőre szavaznék bármilyen instamaca helyett, de neki legalább van emberi természete, tud kezelni egy párkapcsolatot, és képes szeretetet adni, nem csak a saját hasznát lesni egy kapcsolatban.
Ugyan igy vagyok ferfikent es ugyan annyi selejt nő is van. Koztuk rengeteg olyan aki hajtogatja , hogy komoly kapcsolatot keres és ennyire meg annyira megbizhato, de mellette váltogatja a barátait hetente es rendben van hogy ez is egyfajta párkeresés , de undorito es egyaltalan nem gyoznek meg arrol, hogy alkalmasak egy mélyebb kapcsolatra.
Lehetséges, hogy ilyesmi gond van nálad is. Lehetsz akarmilyen tokeletes, ha kulso szemlélőként az jön le, hogy egy konnyen kaphato es gyorsan odebbálló nő vagy akkor csak olyanokat fogsz vonzani akinek erre van szuksege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!