Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladtam. Lehetek akármilyen jó csaj, kívülről-belülről, de senkinek nem kellek. Más is tapasztalt ilyet?
Egy éve vagyok szingli, de szinte az összes párkeresési kísérletem kudarcba fullad. Vagy nekem nem jön be a másik, vagy ha én érezném a többet és a vonzalmat, én nem kellek a másiknak. Rengeteg csalódás és nem tudom, mi lehet a gond.
Rengeteget edzem, jó testem van, adok magamra, van rendes munkahelyem, diplomám,barátaim, nyitott vagyok, szeretek utazni, kirándulni, biciklizni, de ezeken kívül is nagyjából mindenre is nyitott vagyok. Arcommal sincs gond, állítólag szép szemeim vannak.
Persze senki nem tökéletes, én sem, vannak hibáim kivul-belul, és ezzel a kérdéssel nem az a célom, hogy magamat fényezzem, de tényleg nem tudom, mi kell még ennél több a férfiaknak??
Belsore is vannak értékeim, pl rengetegszer kapok olyan visszajelzest, hogy empatikus vagyok és nagyon magas az érzelmi intelligenciam, humoros is vagyok (tavaly egy srác pl azt mondta, hogy ő sok lánnyal randizott tinderrol, de senkinek a társasága nem volt ennyire szórakoztató, mint az enyém). Picit offtopic, de az ágyban sem érkezett rám panasz.
Tényleg nem tudom, mi a fene lehet, de meguntam... nekem is ugyanúgy heti 40 óra munka van + házi munka + edzés + család és barátok, emellett a társkeresés is, de úgy érzem, akármennyire is sokat adok magamra kívülről-belülről, nem jön össze.
Már nincs is kedvem tovabb ismerkedni... senkivel sem.
Sok alkalmatlan pasi van.
Az exeim közül akkor miért nincs egynek se párkapcsolata, vagy felesége, gyereke 40 körül, és nekem miért van férjem, gyerekem azóta?
Mert valóban alkalmatlanok voltak.
“ Az igényes jó pasiknak is az igényes és jó nők kellenek. Ha van nálad jobb és válogathat, akkor mást fog választani, ez ennyire egyszerű.”
De a leírás alapján a kérdező is igényes és jól néz ki. Ő is megtehetné, hogy folyton jobbat, helyesebbet, izmosabbat, gazdagabbat keressen az aktuálisnál. Csak ő kapcsolatra vágyna, nem arra, hogy folyton a mégjobbat, mégszebbet hajkurássza.
Egy éve vagy szingli? Hűha, tragédia... Nem is értem, hogy bírod. Én mindig az voltam, és már 30 fölött járok. De ahogy látom, téged senki nem baszogat a "rinyád" miatt, pedig ha valami, ez tényleg az, hiszen kb. egy nagy nulla, amit egyedül töltöttél, és már problémázol. Ráadásul úgy, hogy jók az adottságaid, tehát egyáltalán nem kilátástalan a helyzeted, neked már holnap vagy jövő héten mázlid lehet, míg nekem ronda, szar nőként garantáltan soha, így fogok elszáradni.
Lehet lepontozni a pitsába, akkor is nevetséges. És az ilyeneknek bezzeg senki nem dörgöli az orruk alá, hogy hádde' mennyire nem vagy rendben lelkileg, hogy nem vagy képes boldog lenni egyedül, kapcsolatfüggő, blablabla, irány a "szakember"!
"De jó látni az ilyen nyomorult picsákat itt szenvedni mint a kérdező"
30-35 felett a nagyja igy jar :)
Nem vetetlen, hogy meg mindig nem tudtuk meg, hany eves a kerdezo......
39F incel
#27 de egy formás, kondis, csini, igényes nőnek mégis milyen pasikkal kéne lennie? Aputestűekkel? :D Teljesen jogos, ha ő is csak jó pasikat fogad el. Megdolgozik érte.
Amúgy nehogy azt hidd, hogy az átlagos palik bármivel jobbak. Én is kb. egy az egybe olyan vagyok, mint a kérdező, ugyanezeket az “erényeket” tudom felmutatni, és én is gondoltam már azt, hogy talán lejjebb kéne adnom, elfogadni nem sportos, vagy nálam csóróbb pasikat. Nemhogy nem becsültek meg, de ők meg a kisebbségi komplexusuk miatt nem tudnának ilyen nőt megtartani, tudják, hogy ehhez kevesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!