Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kaphat nőt mai világban egy férfi aki nem magas és nem jóképű?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 4. 17:46
61/65 A kérdező kommentje:
Még jó, hogy kb. az utóbbi fél évben nem is tettem fel kérdést, de biztos örökösen itt vagyok.
Azt megnézném, hogy mennyire írnál és fogalmaznál helyesen x mennyiségű alkohol után.
2024. ápr. 5. 19:09
62/65 anonim válasza:
Most jön az, hogy elbüszkélkedsz az alkoholizmusoddal?
🍿🍿🍿
63/65 A kérdező kommentje:
Nem vagyok alkoholista.
2024. ápr. 5. 19:40
64/65 anonim válasza:
Sehogy nem kaphatsz nőt.
Elolvastam amiket írtál ismeretleneknek látatlanban, nem kellenél.
Mert nem csak ronda és alacsony vagy, de sajnos retardált is.
Magyarázd meg hogy egy átlagos nő miért jönne össze egy selejttel?
És egy szép nő mit akarna tőled?
Mit tudnál nyújtani ?
65/65 anonim válasza:
Zabaltad a főtt meleg rendelt ízletes ételt és beverted a 20-25 üveg "kevés"sört?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!