Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kaphat nőt mai világban egy férfi aki nem magas és nem jóképű?
10
És? Talán minden béna, jelentéktelen férfinak egy femme fatale jár, vagy mi?
Persze, hogy a csóró és/vagy ronda és/vagy szocfóbiás férfiaknak nem lesz érdekes, szexi barátnője. Én továbbra sem látom a problémát. (Persze fordítva is így van.)
Egy általad leírt férfinek valóban nem jár szép és csinos nő, csak én nem ez a kategória vagyok. Az, hogy egy férfi nem születik 185 cm magasnak és jóképűnek az nem éppen a saját hibája vagy érdeme.
Az mondjuk, hogy vezető pozícióban van és jól keres, mellette humoros és kedve az már inkább érdem. Csak éppen ez a nőket nem érdekli maximum a pénz része, de a pár milliós fizetés kevés a nem kvákhoz. A kedvesség meg a humor meg semmit nem ér, mivel a nők csak a kinézetre mennek, hiába hazudoznak a belső értékekről. Ha egy férfi patkánybelsejű de jól néz ki akkor is nyílnak a lábak előtte. Ha kedves és humoros de nem jóképű akkor viszont esélytelen, mert esélyt se kap a nőktől.
A kérdés, hogy milyen nőknél próbálkozik? Szépeknél? Népszerűknél? Ha igen, akkor nagyon gyorsan vegye észre magát, és szálljon le a saját szintjére. A nők között is vannak jócskán, akik vesztettek a genetikai lottón. Hát hajrá, ha a férfiak oly nagyon mély érzésű, felszínességet hírből sem ismerő éteri lények, akkor bizonyára nem probléma számukra ronda nőkkel randizni.
Vagy tévednék? :D
Szerinted 65 kilós egy 30-as éveiben járó férfi? Az nem férfi hanem fogpiszkáló.
Kétlem, hogy egy sikeres férfinek csúnya nő járna. Nem várom el, hogy szép is legyen és mellette és sikeres és okos is, hiszen nem is az esze hanem a teste érdekel. Én egy átlagos kinézettel rendelkezem, átlag feletti sikerekkel, átlag feletti keresettel, jó belsővel cserébe elvárok egy szép nőt aki betöltheti az átlag alja munkákat mint irodai adminisztrátor, stb. stb. és nem is várom el, hogy olyan okos legyen mint én, így lenne balanszban a mérlegnyelve. Szóval nincsenek túl nagy elvárásaim, nem egy szép és okos és sikeres nőt keresek, mivel az valóban nem lenne egyenlő.
Minden ember megjátssza magát bizonyos szinten, a nők is, te is. Attól még a humor humor marad, a kedvesség pedig kedvesség marad, ha meg van játszva, ha nem.
Sok nő is cigizik, illetve sok embert nem zavar. Amúgy sem vagyok láncdohányos, kibírom gond nélkül, hogy ne dohányozzak ha éppen együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!