Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kaphat nőt mai világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kaphat nőt mai világban egy férfi aki nem magas és nem jóképű?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 4. 17:46
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
100%
Fogyjál le meg gyúrd ki magad, akkor lehet csinos nőre igényt tartani. Úgy kritizálod a csúnya kövér nőket, mintha te nem ugyanaz lennél férfiban🤣
2024. ápr. 4. 18:35
 22/65 anonim ***** válasza:
0%

170-ből fogyjon 35kg-ot? :D

Akkor tényleg fogpiszkáló lesz. Igaz én edzek úgy vagyok 172/84 és úgy látom a 90 se lenne sok.

2024. ápr. 4. 18:36
 23/65 anonim ***** válasza:
100%

19

Semmilyen nő sem jár... Olyan "jut" (ha már mindenképpen ilyen kifejezésekkel akarunk élni), amilyen elfogad partnerének. Ha ronda, akkor ronda. Vagy elfogadod, vagy marad a kezecskéd.

2024. ápr. 4. 18:37
 24/65 A kérdező kommentje:

Ne hasonlítsuk össze azt ha egy férfinek van egy kis pocakja vagy ha egy nő akinek a fő és általában egyetlen erénye, hogy jól néz ki az kövér.

Nem vagyok ronda, csak átlagos, de mai világban ez a nőknél kevés.

2024. ápr. 4. 18:44
 25/65 anonim ***** válasza:

#20: "Minden ember megjátssza magát bizonyos szinten, a nők is, te is."

Óriási a különbség kettőnk között. Te szándékos megtévesztés céljából viselsz álarcot emberek között, azért, hogy egy másmilyen ember benyomását keltsd, mint aki valójában vagy. Én viszont egy teljesen semleges álarcot viselek, amikor emberek között vagyok, és az én célom az, hogy ne vegyenek észre, hagyjanak békén. És ha valaki őszintén akar velem beszélni, akkor nem teszek úgy, mint te, hogy másnak hazudom magam, hanem igenis valamennyit megmutatok magamból, és azt sem rejtem véka alá, ha nem bízom a másikban, sem pedig azt, hogy ez esetben nem hagyom, hogy bármit megtudjon rólam.

Morálisan két teljesen külön kategória vagyunk.

2024. ápr. 4. 18:54
 26/65 anonim ***** válasza:
100%

24

Ha kevés, akkor kevés. Keress rondát vagy maradj egyedül.

2024. ápr. 4. 18:56
 27/65 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlót mint magad, kaphatsz. Azaz nézzük csak, 170/100, valami flexelés egy átlagnál magasabb alkalmazotti fizetéssel, középszerű céges kocsival, igénytelen életmód (sörike + arra vered hogy tudsz pizzát rendelni), akkor lássuk csak, a szinted a 165/85 Katika dohánybolti eladó akivel elpöfékelhetsz, meg sörözhetsz, de ha ő nem iszik alkoholt akkor energiaitalt hörpölget ugyanolyan alumíniumdobozból mint te a sört. Match made in heaven ☺️👩‍❤️‍💋‍👨
2024. ápr. 4. 19:05
 28/65 anonim ***** válasza:
100%

“Ne hasonlítsuk össze azt ha egy férfinek van egy kis pocakja vagy ha egy nő akinek a fő és általában egyetlen erénye, hogy jól néz ki az kövér.”

De én pont annyira undorodok a hájas férfiaktól, mint a nőktől. És ezzel sok más vékony nő is így van :D Az a te bajod, hogy sokkal jobbnak képzeled magad, mint vagy.

2024. ápr. 4. 19:12
 29/65 anonim ***** válasza:
100%
Az átlagos férfi ronda Shrek papa. Ez van. 🤷‍♀️🤣🚬
2024. ápr. 4. 19:16
 30/65 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy.

Volt aki lefixálta előre hogy szerinte úgy fair hogy fizetem a hamburgert magamnak mert egyenlőség van.

A randi napján lemondtam. Sajnos nem értem rá.

2024. ápr. 4. 19:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!