Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kaphat nőt mai világban egy férfi aki nem magas és nem jóképű?
Tehénre nem tértél ki, de mindegy kár is már ezt kitárgyalni, nem rólad szól a kérdés. Mindketten tudjuk, hogy nem vagy szép. Fejezzük be ennek kitárgyalását.
53
Nem érted? Ha nem vagy szép, akkor irreleváns a véleményed.
Ugyanitt: csúnyagonosz nők, milyen felszínesek már.
Hagyd ezt a barmot.
Nem szokásom szimpla idegen nők képeire "recskázni". Nem derült ki semmi, belebuktál a megjátszás megmagyarázásába is, illetve az is kiderült, hogy nem nézel ki jól, sőt még nem is adsz magadra mint nő, hiszen nem sminkelsz és nem is nőies ruhákat hordasz. Innentől a véleményed irreleváns számomra.
Nem érted a lényeget úgy látom. Bár kevés ilyen van, de ha egy nő értelmes és szakértő egy adott témakörben akkor elfogadom a véleményét ha szép ha nem. Csak éppen itt nem erről szól a kérdés, a többi dologra már ki sem térek inkább, mert túlterhelné az agyikapacitásod.
#55: "Nem derült ki semmi, belebuktál a megjátszás megmagyarázásába is"
Miért is? Mert te azt mondtad, és ennyi?
Nem megy az értelmezés?
A saját magad írtak támasztják alá, én csak felfedtem. De zárjuk le a témát, nem érdekel továbbiakban az életed.
Igazad van, #33, mától legyen a neve ennek a szuperintelligens hájpacninak (aki még mindig azt hiszi, a mérleg nyelve egy szó, illetve fogalma sincs az igekötős igék helyesírásáról) Lusta Dick. Bár ő is cuki a maga módján, de valahogy így képzelem patkánybelsejű urat 6-8 sör után.
Amúgy meg ne etessétek már! Baromi unalmas és szánalmas az örökös vergődése.
59
Engem még kicsit szórakoztat azért. :)) Rég jártam itt és elfelejtettem a trollokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!