Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kaphat nőt mai világban egy férfi aki nem magas és nem jóképű?
Tehát nem vagy szép nő, sőt.
Még is ki szerint vagy szép az anyukád szerint meg pár barátnőd szerint ha egyáltalán van akik kegyes hazugságként elmondják? Vagy honnan kapsz értékelést amikor sehol sem vagy fent online térben és próbálsz láthatatlan lenni. Hagyjuk a hülyeséged. Nem vagy szép, ez garantált, sőt.
Sokat jártam anno, már meguntam.
#44: "ha egyáltalán van akik kegyes hazugságként elmondják?"
Akik jól ismernek, azok tisztában vannak vele, hogy nemcsak utálom a kegyes hazugságokat, de azonnal át is látok rajta, szóval nálam nem érdemes ilyesmivel próbálkozni. Főleg, hogy igényem sincs rá.
#44: "Vagy honnan kapsz értékelést amikor sehol sem vagy fent online térben és próbálsz láthatatlan lenni."
Sehol, nincs ilyesmire szükségem, kinőttem már abból a korból, köszike. Különben is, évek óta dolgozom rajta, hogy proaktív legyek, ne pedig reaktív, és a munka gyümölcse kb. tavaly ilyenkorra érett be. Elsősorban magamtól függ, hogyan érzek saját magam iránt, nem pedig a külvilágtól / külső visszajelzésektől.
Magyarul nulla megerősítésed van róla, hogy jól néznél ki. Csak ilyenek, hogy utcán néznek meg munkatársad beszél veled.. atyaég..
Ennyiből kiindulva egy kancsal tehén is lehetsz akit azért néznek mert vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!