Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban magasak az igényei a mai fiatal nőknek?
Figyelt kérdés
A környezetemben azt veszem észre, hogy a legtöbb anyagi téren egyáltalán nincs eleresztve, mégis évi többször akarnak üdülni, minden második hétvégén belföldön utazni valahova és saját lakás plusz valamirevaló autó nélkül esélytelen náluk egy férfi.
Ugye elvileg van az a mondás, hogy csak azt várom el amim nekem is van, de ez ebben az esetben marhára nem igaz. A legtöbbnek se lakása, se egzisztenciája, se normális autója.
A korosztály 25-30 és nyilván a beugró szint az átlagos kinézet (sajnos már ők is ilyenek ahogy észrevettem).
2024. márc. 30. 18:29
11/12 anonim válasza:
Nekem 30 felett sokkal magasab mint huszonévesen volt. Pont anyagilag nem vagyok rászorulva senkire. Van is párom, nem véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!