Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy valóban sikeres, de nagyon fiatal fiúnak, ekkora esélye van a 30-as, 40-es 50-es nőknél? Pláne a tanárnőinél.
Csak név nélkül, jogi okok miatt!
Pl.:
Sikeres fiatal színész/énekes 18 évesen.
Vagy 19 évesen sportol, külföldön tanul, könyveket írt, és cipőszakértő.
20 évesen van egy saját elit cipőboltja.
GAZDAG a családja, 18 évesen 30M-es kocsival jár a suliba.
Ekkora? Mekkora? Írni se tudsz?
Olyanról tudok, hogy híresebb vízilabdázó srác kora huszonévesen elkapott egy jó milfet, bár az illető régebben még szebb volt, csak kicsit meghízott, ennek ellenére maradt szép és igényes.
Ígért neki fűt-fát, így fogja majd nyalni, úgy fogja tölteni, aztán annyi lett az egész, hogy egyszer beledurrantott, és a nő intim részéhez se nyelvvel, se ujjal hozzá sem ért. A nő csalódott volt, és akkor megkérdeztem, hogy miért adtál neki esélyt, mit hittél? Jajj, hát hogy olyan szép fiúcska volt.
A srác meg röhög a markában, ugye, hiszen +1 nő a listában, az meg legyen a nő baja, hogy nem élvezte.
És akkor a nő nekem nem adott esélyt, mondván, nem érzi köztünk a kémiát, meg az illatok... aha. Pedig én tényleg elláttam volna a nuniját.
De hát mindenki a maga szintjén nyomorog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!