Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a titka a sikeres tinder...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a titka a sikeres tinder profilnak?

Figyelt kérdés
Mármint abból a szempontból, hogy egy férfinak sok "egy éjszakás kaland" jöjjön össze...

2023. febr. 1. 11:48
A kérdező szavazást indított:
adonisz test
sok pénz
18 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
40%
Mindkettő :D
2023. febr. 1. 11:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Jóképű arc, sportos test.

A többiről hazudsz.

Ha csak szex a lényeg, 1 napig lehazudhatod a csillagokat is.

2023. febr. 1. 11:56
 3/5 anonim ***** válasza:
64%
Csak egyéjszakás a cél? Akkor nézz ki jól, és legyen egy jó beszélőkéd. A pénzt nem tudom hogy lehet ide is keverni, semmi köze a dologhoz. Nem a pénzköteg fogja berakni, itt kizárólag a kölcsösös vonzalom játszik. Tartós dolgokhoz ennél viszont jóval több kell.
2023. febr. 1. 12:00
 4/5 anonim ***** válasza:
69%

Én jóképű vagyok és magas. Látványosan izmos/sportos sem vagyok és gazdag sem. Értelmesen tudok beszélni, de ez a "ledumálom a bugyit a csajról" stílus nálam nincs meg (de azért tudok kezdeményezni). Rengeteg matchem van és szexelek is tinderről. Pl. most november óta vagyok fent újra, azóta voltam randizni kb. 12-15 nővel és abból 3-mal volt szex. A matchek/jobbra húzások száma (látom a Golddal, hogy ki húzott jobbra, mielőtt matchelünk) kb. 150 és ezek már csak a szerintem is csinos nők, akiket én is jobbra húztam/húznék.

Szerintem az számít, hogy legyél jóképű és izmos/magas, meg ne legyél egy teljesen töketlen fatuskó. Bár pl. az alacsony intelligenciájú nőknek bejönnek az alacsony intelligenciájú férfiak (egymondatos, egyszavas egyszerű üzenetek), én szeretek hosszabban és értelmesebben beszélgetni és szintén ilyen nőkkel találom meg inkább az összhangot. De ez csak részletkérdés, mert mindegyik fajta jóképű férfi megtalálja a saját típusába való nőket.

2023. febr. 1. 13:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Legyél jóképű, magas és legyen teljes hajad fodrásznál megcsinálva. Ha ez megvan, rövid távon kelleni fogsz a nőknek.

Hosszú távon meg.. A nők az agyukat nem arra használják, hogy kiválasszák a férfit, hanem arra, hogy megmagyarázzák, miért jó nekik a kiválasztott.

"meg ne legyél egy teljesen töketlen fatuskó":

Nézz meg akármilyen valóságshow -t az elmúlt 15 -20 évben és látni fogod, hogy ez se számít a legtöbb nőnek. A kivétel(ilyen is van) meg az első pasijával alapított családot, akivel 16 évesen jött össze.

2023. febr. 1. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!