Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban magasak az igényei a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban magasak az igényei a mai fiatal nőknek?

Figyelt kérdés

A környezetemben azt veszem észre, hogy a legtöbb anyagi téren egyáltalán nincs eleresztve, mégis évi többször akarnak üdülni, minden második hétvégén belföldön utazni valahova és saját lakás plusz valamirevaló autó nélkül esélytelen náluk egy férfi.

Ugye elvileg van az a mondás, hogy csak azt várom el amim nekem is van, de ez ebben az esetben marhára nem igaz. A legtöbbnek se lakása, se egzisztenciája, se normális autója.

A korosztály 25-30 és nyilván a beugró szint az átlagos kinézet (sajnos már ők is ilyenek ahogy észrevettem).

2024. márc. 30. 18:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Igen, csak és kizárólag a jóképű, magas, izmos, vállalkozó apával rendelkező pasiknak van kapcsolata. Elég kimenned az utcára vagy egy plázába, és láthatod, hogy a béna, szürke pasik is tolják a babakocsit a feleségük mellett.
2024. márc. 30. 18:30
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
De a kérdező minimum 8/10-es nőt akar. És megy a hiszti, hogy mé’ nem elég ő nekik.
2024. márc. 30. 18:36
 3/12 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező 2009&77444 kérdésedben is azt állítod : te jól nézel ki, diplomás vagy, van autód , lakásod , jó fizetésed. Akkor mégis mit sírsz a rajtengedélyen? Csak nem véletlen az a baj hogy mégse rendelkezel a feltètelekkel??? 🤡

Ha én nyernék 4 milliárdot a lottón , akkor nem érdekelne ha 500 ezerbe kerülne egy extrém jó csajjal leszopatni magam. Nem tetszek neki? Kihasznalós anyagias bunko a nő? Kit érdekel ha simán kitudom fizetni amit akartam tőle ? 🤨

2024. márc. 30. 18:46
 4/12 anonim ***** válasza:
85%

Vannak nők, akiknek igen és vannak, akiknek nem. Ugye milyen megdöbbentő?

Mit érdekel téged? Soha nem zavart, hogy az olyan emberek, akiknek nem tetszem, milyen elvárásokat támasztanak amúgy. Ha én úgyse vagyok benne a kalapba, nem tök mindegy?

Kialakítottam azt, aki én vagyok, akinrk kell viszi, akinek nem, az nekem se kell és ennyi. Ennél többet foglalkozni a dologgal felesleges önlehúzás.

Ha meg tudod, a neked tetsző típus jellemzően mit vár el és célod az adott típust megszerezni, akkor érd el, hogy kellj nekik. Ez is egy opció.

2024. márc. 30. 19:00
 5/12 anonim ***** válasza:
40%
Nemcsak a fiataloknak, kb 50-ig ez van.
2024. márc. 30. 19:18
 6/12 anonim ***** válasza:
69%
Van akinek igen és van akinek nem!
2024. márc. 30. 19:20
 7/12 anonim ***** válasza:
33%
3# De NEKI ELVEI VANNAK, nem érted?🤡🤡🤡🤡
2024. márc. 30. 19:21
 8/12 anonim ***** válasza:
79%

"Ugye elvileg van az a mondás, hogy csak azt várom el amim nekem is van"

Nem nincs ilyen mondás, és ha van is, akkor sem úgy működik, hogy a listának tételes egyeznie kell. Amúgy meg rohadt egyszerű. Majd az élet igazolja, hogy túlzóak-e az elvárásaid. Ha igen, akkor egyedül maradsz.

2024. márc. 30. 19:46
 9/12 anonim ***** válasza:
50%
Ha valóban ilyen igényei lennének a legtöbb nőnek, alig lenne néhány tucat párkapcsolat az egész országban.
2024. márc. 30. 20:10
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Inkább szánalmasan alacsony. A gyerekek fele mélyszegénységbe születik, a házi munka nagyját mái napig a nőkkel végeztetik a férfiak, ráadásul még külsőre sem kifejezetten igényes a legtöbb férfi. Mindenkinek ugyanolyan frizurája van, van kis sörhasa is, és 40 évesen is úgy öltöznek mint a gimisek.

Max akkor nem lehet csajod ha szociálisan visszamaradott vagy.

2024. márc. 30. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!