Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van aki ennyire szerencsétlen a társkeresésben mint én? 36/F
Eddig még egy komolyabbnak mondható barátnőm sem volt. Más embereknek már ebben a korban családjuk van, gyerekek stb...
Sajnos inkább ilyen magamnak való ember vagyok, nem szeretek kezdeményezni idegen embereknél. Persze az évek alatt azért voltak ismerkedési kísérleteim, de csak csalódás lett belőle, ez miatt ma már még nehezebb lett az ismerkedés. De mégis szeretnék egy érzelmes kapcsolatot, nem akarok örök életemre egyedülálló maradni!
Egyszerűen nem találok hozzá fogható nőt, jelen pillanatban el
sem tudom képzelni, hogy mással legyek, mint vele. Nem vagyok képes fejben elengedni.De sajnos mivel ennyire elutasító, ezért ebből megint az lesz semmi és folytatódik az életem továbbra is egyedülállóként. Mindegy... már úgy is teljesen hozzászoktam ehhez a fajta élethez.
Ki kell verni a fejemből, ki verni a fejemből, ki verni a fejemből, ki verni a fejemből, de mostmár tényleg ki kell verni!!
Mondjuk könnyebb lenne, ha nem találkoznék vele szinte minden nap... pff.
Találtam amúgy egy másik lányt aki szimpatikus nekem, viszont a probléma, hogy ő még az egyetemistánál is fiatalabb. Alig 18-19 körül lehet.
Tudom idősebb kéne, de a korombeliek vagy foglaltak vagy olyanok, hogy nem illenék velük össze, de megpróbálok nyitott szemmel járni, hátha akad valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!