Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy mamahoteles nő miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy mamahoteles nő miért várja el, hogy a párja külön éljen a szüleitől?

Figyelt kérdés
Egyre gyakoribb az ilyen jelenség. Pl. ilyen kisfalvakban rekedt nőknél rendszeresen ez az egyik fő elvárás. Nekem van lakásom, de mikor ezt írják, akkor általában ki is ábrándulok belőlük. Valamiért nem tartom reálisnak, az olyan elvárásokat, amiket mi sem tudunk letenni az asztalra. Én se várom el, hogy egy Palvin Barbi szintű nőm legyen, mert messze vagyok attól a szinttől. Ha valaki meg 25-30 éves korára nem képes otthonról elköltözni, szerintem az annyit is ér.
2024. márc. 26. 16:00
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
31 az allami szektorban nincs is ilyen (de van ott dolgozom pl sokszor a nok csak 5-6% fizuemelest kap a pasi a maxot 15-20% es maris berkulonbseg van!) viszont ha ugyan arra a munkakorre ugyan olyan eloelettel jelentkezik egy no es egy ferfi akkor a ferfit veszik fel. Miert? Mert nem babazik le par ev utan. Nemegy GYEDre. Nem kell tappenzre mennie a gyerek miatt. Mivel ezeket alt a ferjek eloszeretettel varjak el a felesegtol mert h ok mit kezdjenek a beteg gyerekkel?
2024. márc. 27. 18:10
 52/54 anonim ***** válasza:

37

Nem ezt irtam hanem h nokent videken falun vagy kisvarosban nagyon nehez munkat talani plane jol fizetot. Idenymunkara sem vesznek fel akarkit. Alt jol bejaratott emberei vannak a parasztoknak (ertsd a szo valodi ertelmeben)

Ahoz h kiszabaduljon penz kell ha nincs munka nincs penz. De ha szabadulni akar akkor kenytelen valahogy megoldani. Ha egy pasi a megoldas akkor az. Ha sikerul valahogy nehezen mashogy akkor az. De a legtobb fiatal nonek nem vagyalma a paraszti let. Nem vagyalom egy gazdasag fenttartasa. Vagy csak a sajat fold muvelese.

De keress ra hogy pl egy kis alfoldi telepulesen milyen munka van! Mennyire kozel van az elso normalis pl irodai melo es mennyi lenne a bejaras a kistelepulesrol. Rajosz h hiaba dolgozik 1000ev mire egy inerot osszerak.

De amugy sok sracra is ervenyes ez. Nekik annyival konnyebb h elmegy segednek az epitoiparba. Oda not nem igazan vesznek fel.

2024. márc. 27. 18:19
 53/54 A kérdező kommentje:
Akkor is életképtelen aki 25-30 éves korára egy albérletet nem képes fenntartani. Nem kell mentegetni mert no, ha férfiról lenne szó akkor rögtön kuka lenne. Bohócok 🤡
2024. márc. 27. 19:44
 54/54 anonim ***** válasza:
37%
Igazad van kérdező. Ez a kettős mérce.
2024. márc. 28. 03:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!