Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy mamahoteles nő miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy mamahoteles nő miért várja el, hogy a párja külön éljen a szüleitől?

Figyelt kérdés
Egyre gyakoribb az ilyen jelenség. Pl. ilyen kisfalvakban rekedt nőknél rendszeresen ez az egyik fő elvárás. Nekem van lakásom, de mikor ezt írják, akkor általában ki is ábrándulok belőlük. Valamiért nem tartom reálisnak, az olyan elvárásokat, amiket mi sem tudunk letenni az asztalra. Én se várom el, hogy egy Palvin Barbi szintű nőm legyen, mert messze vagyok attól a szinttől. Ha valaki meg 25-30 éves korára nem képes otthonról elköltözni, szerintem az annyit is ér.
2024. márc. 26. 16:00
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
49%

Nem kell mindig problémákat generálni.

Az is baj ha te nem felelsz meg, az is baj ha neked nem felel meg.

Én is valakinek baj voltam, most pedig megfelelek.

Pedig vannak elvárásaim.

És ahogy öregszem, egyre csak nőnek!

Legyen mit ennie a gyerekemnek, vihessem szakkörökre, ne legyen gond egy ünneplő ruha , ne egy putriban lakjunk, legyen autónk, és építkezzünk együtt is, ne csak külön legyen neki egy nagy háza meg nekem.

Eddig minden összejött amit akartam. Tanulhatok is. Mert egy tanfolyam sem 2 fillér, van aki mellett nem tehetném meg.

Legyen mindig egy aranytartalékom amihez bármikor hozzá tudok nyúlni .

Na szóval nincsenek kis igényeim, mégis találtam ,méghozzá férjet és nem csak dugópajtást.

Ezek a nők akiket írsz , nem hozzád valóak.

Mindenki megtalálja a maga párját.

2024. márc. 26. 17:23
 22/54 anonim ***** válasza:
43%
Mert ha egy csicskagyász vagy, te, konkrétan, legalább lakásod legyen🤗
2024. márc. 26. 17:24
 23/54 anonim ***** válasza:
76%
Dehogy tőled varjak el, ha téges ez zavar, nem baj, lesz ezer másik pasi, sajat lakással, aki ezt boldogan nyujtja.
2024. márc. 26. 17:41
 24/54 anonim ***** válasza:
96%
Ha a csaj jól néz ki, akkor nektek tökmindegy, mije van vagy nincs. A leggazdagabb pasikat is le tudja akasztani. Akkor miért ne várja el. Sőt még szarul kinéző nőknek is összejönnek sikeres pasik.
2024. márc. 26. 17:45
 25/54 anonim ***** válasza:
93%

Bárki bármit elvárhat. Ahogy sok kövér pasi is vékony csinyos barátnőt szeretne és inkább lesz incel ha azok nem akarják őt. Tök mindegy miért.

Ha valakinek nem tetszenek az elvárásai, tovább lépsz és ennyi.

2024. márc. 26. 18:46
 26/54 anonim ***** válasza:
Mert ő adja a pinát.
2024. márc. 26. 19:44
 27/54 anonim ***** válasza:
93%

Rátapintottál arra, amit nem ért sok férfi. Nem tőled várja el. Attól várja el, aki ezt akarja adni.

Ezért cseszitek fel sokan magatokat a holdig. Az elvárás nem azt jelenti, hogy valaki tőled várja ezt el.

Olyan ez, mintha minden álláshirdetésen megsértődnél, ami nem szakmádon belüli.

Helyettesítsd be akármivel. Gyerekek. Ha én nem akarok gyereket, nem azt jelenti, hogy tőled várom el, hogy ne akarj gyereket. Hanem hogy olyan párt keresek, aki szintén nem akar.

2024. márc. 26. 19:53
 28/54 anonim ***** válasza:
Márpedig "annyit is ér az", aki így vélekedik és ismeretlenül lenéz másokat. Úgyhogy ezzel leírtad magadat. :-)
2024. márc. 26. 20:42
 29/54 anonim ***** válasza:
Lelki-mentális értékben.
2024. márc. 26. 20:43
 30/54 anonim ***** válasza:
91%

alapvetően a nők kevesebbet keresnek vidéken meg pláne...

hogy a viharba tudna egy vidéki nő összehozni egy lakást egyedül 25-30 éves korra ha pl az egyetemet is 25évesen fejezi be?

másik h nem tud kiszabadulni vidékről egy kisváros vagy falúból máshogy

a kevés fizúból falun vagy kisvárosban albit sem tudna találni vagy fizetni és amúgy albi mellett hogyan szedjen össze egy lakásra?

2024. márc. 26. 20:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!