Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mamahoteles nővel érdemes ismerkedni?
Pár hónapja lett vége a kapcsolatomnak és már készen állok valami újra. Regisztráltam a tinderre és volt is pár matchem. Az egyik csajjal nagyon jól elvagyunk, 28 éves, szóval pont illene hozzám. Annyi a hátránya, hogy nincs valami jó állása (ügyintéző a polgármesteri hivatalban) és mivel keveset keres, ezért otthon lakik.
Én már évek óta saját lakásban élek és nem tudom, hogy van e mitől tartanom egy olyan nő esetén, aki még ennyi idősen is otthon lakik.
Mi a véleméynetek erről?
29F
1 - Miért ne lenne? Én ismerek, nem egyet, akik mamahotelesek. Anyu mos,főz stb.
2 - A többi csajjal nem igazán működik a beszélgetés.
Anyagi megfontolásból én is otthon élek. Főzök magamra, mosok stb stb stb. Ezért egy ember nem "mamahoteles". De ha neked már az elején ilyen kifogásod van, inkább hagyd azt a szerencsétlen lányt, jobb neki nélküled.
Párom is otthon él anyagiak miatt, pedig nettó 1m körül van a fizetése, és? Nekem 1 hónap múlva kész a házam amit 2 kezemmel építettem. Elég gáz, hogy ennyire felszínes vagy és ennyitől elrettensz. Beszélgess vele komolyabban kicsit.
Én erre csak azt tudom mondani, hogy aki nekem bejön, nem igazán érdekel hol, vagy kivel lakik, esetleg van-e lakása.
De szerintem így a legegyszerűbb ha neked már van, ezek után nem is kérdés ki költözik kihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!