Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire érdemes manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire érdemes manapság megbízni a másik félben?

Figyelt kérdés

Szóval egy normális kapcsolat alapja a bizalom, és lehetőség szerint érdemes lenne már a kezdetektől is erre törekedni. Viszont ezt elég sok jelenkori trend is mintha egyre inkább ellehetetlenítené. Gondolok itt főleg az általánossá vált önzésre és énközpontúságra, empátiahiányra, a hazugságok és megcsalások egyre inkább relativizálásának a térnyerésére, és persze a ghosting és a slow fade és a hasonló praktikák általánossá válása is ide tartozik.

Ti manapság hogyan kezelitek ismerkedéskor a bizalom kérdését, ezeknek a trendeknek és hatásoknak az ismeretében? Ki mire figyel, és kinél mi a határ, vagy esetleg kinél mi az a red flag ahol óvatosabbá válik a másik féllel?

2024. márc. 7. 18:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudok senkiben megbízni, ezért nincsenek hosszútávú párkapcsolataim és nem is voltak soha.
2024. márc. 7. 18:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A bizalom csak fokozatosan, lassan tud felépülni, de egy másodperc alatt elillan.
2024. márc. 7. 18:46
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
általában 95%-os bizalommal állok a másik felé. Ezt a többség pár perc alatt képes eljátszani.
2024. márc. 7. 18:49
 4/11 anonim ***** válasza:
82%

Én megszavazok egy alapszintű bizalmat. Utána már az ő döntése hogy épít hozzá vagy rombolja. 31/F

Vannak elsőre vállalhatatlan dolgaim. Bizalmi szintek függvényében fedem fel magam, nyílik ki. Nem előre.

2024. márc. 7. 18:51
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
Előítélet nélkül vágok bele új kacsolatba, bizalmat szavazva. 1x volt hogy nem hallgattam megérzésre, rá is fáztam. Mostani páromban 100% megbízom. Minden téren
2024. márc. 7. 18:56
 6/11 anonim ***** válasza:
41%
Magyarok vagyunk, így sosem érdemes.
2024. márc. 7. 21:00
 7/11 anonim ***** válasza:
50%
6-os - akkor sajnos benned nem lehet megbízni?
2024. márc. 7. 21:03
 8/11 anonim ***** válasza:
51%

Örök igazság: Soha ne bízz senkiben!

Nekem még sosem volt párkapcsolatom, emiatt nagyon nem is tudok válaszolni, de azért mégis írni akartam valamit.:)

2024. márc. 7. 21:16
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Bizalom nélkül nem lehet élni. Valakiben, valamiben bízni kell.
2024. márc. 7. 21:22
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedéskor próbálok nem annyira kötődni, ha lesz belőle valami, akkor a bizalmam az övé. Már egyszer úgy átbasztak, hogy még egyszer úgy nem tudnak. Ha abból felálltam, akkor máskor is menni fog
2024. márc. 7. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!