Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érdemes manapság megbízni a másik félben?
Szóval egy normális kapcsolat alapja a bizalom, és lehetőség szerint érdemes lenne már a kezdetektől is erre törekedni. Viszont ezt elég sok jelenkori trend is mintha egyre inkább ellehetetlenítené. Gondolok itt főleg az általánossá vált önzésre és énközpontúságra, empátiahiányra, a hazugságok és megcsalások egyre inkább relativizálásának a térnyerésére, és persze a ghosting és a slow fade és a hasonló praktikák általánossá válása is ide tartozik.
Ti manapság hogyan kezelitek ismerkedéskor a bizalom kérdését, ezeknek a trendeknek és hatásoknak az ismeretében? Ki mire figyel, és kinél mi a határ, vagy esetleg kinél mi az a red flag ahol óvatosabbá válik a másik féllel?
Én megszavazok egy alapszintű bizalmat. Utána már az ő döntése hogy épít hozzá vagy rombolja. 31/F
Vannak elsőre vállalhatatlan dolgaim. Bizalmi szintek függvényében fedem fel magam, nyílik ki. Nem előre.
Örök igazság: Soha ne bízz senkiben!
Nekem még sosem volt párkapcsolatom, emiatt nagyon nem is tudok válaszolni, de azért mégis írni akartam valamit.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!