Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire érdemes manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire érdemes manapság megbízni a másik félben?

Figyelt kérdés

Szóval egy normális kapcsolat alapja a bizalom, és lehetőség szerint érdemes lenne már a kezdetektől is erre törekedni. Viszont ezt elég sok jelenkori trend is mintha egyre inkább ellehetetlenítené. Gondolok itt főleg az általánossá vált önzésre és énközpontúságra, empátiahiányra, a hazugságok és megcsalások egyre inkább relativizálásának a térnyerésére, és persze a ghosting és a slow fade és a hasonló praktikák általánossá válása is ide tartozik.

Ti manapság hogyan kezelitek ismerkedéskor a bizalom kérdését, ezeknek a trendeknek és hatásoknak az ismeretében? Ki mire figyel, és kinél mi a határ, vagy esetleg kinél mi az a red flag ahol óvatosabbá válik a másik féllel?

2024. márc. 7. 18:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy azzal csak magamnak ártok, ha 100%-ig bizalmatlan vagyok mindenkivel szemben. Inkább megelőlegezem a másiknak a bizalmat, legfeljebb nyitott szemmel járok és 1-2 alapszabályomhoz tartom magam (pl. első randin nem megyek szobára, védekezés nélkül nem dugok, nem osztok meg ismerkedés elején bizalmas információkat, nem fizetek durván magas összegeket a másiknak / másik miatt). Ha jól jön ki, szép élmény lesz, ha rosszul, nem az én szégyenem és tanulópénznek jó.
2024. márc. 8. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!