Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha úgy érzem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha úgy érzem, hogy senkiben nem merek megbízni?

Figyelt kérdés

Rövidre fogva:

Neveltetésem rideg volt és gyakran éreztem azt, hogy apám szégyell engem, vagy nem szeret, mert sokszor volt kemény és rideg velem.

A szüleim elváltak, mikor 9 éves voltam, ritka ronda válás volt, marták egymást és fegyverként használtak engem és a húgomat, ez csak romlott, ahogy teltek az évek. A gyerekneveltetésem nagyban hozzájárult ahhoz, hogy nem tudom igazán szeretni magam és kisebbségi komplexusom van, főleg a nőkkel.

18 évesen megismertem az első barátnőmet, aki Plátói szerelem volt, az ő családi háttere is rossz volt, így nagyon rosszul sikerült a kapcsoltunk és ott tovább sérültem (megcsalás, hazugságok stb.)

Azóta volt még pár barátnőm, de a nagyja megcsalt, így még nehezebb újra bíznom bárkiben.

Szeretnék gyerekeket, és egy rendes párkapcsolatot, feleséget, de attól félek, hogy nem merek már komolyan ismerkedni, pedig van rendes állásom és egy normális lakásom.

Mit tanácsolnátok?

28/F

2021. júl. 24. 18:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
31%
Akkor ne bízz meg senkiben!
2021. júl. 24. 18:56
 2/15 anonim ***** válasza:
80%
Egy jó pszichológus tud segíteni!
2021. júl. 24. 18:58
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
erre csak azt lehet mondani, hogy addig kell keresni, amíg meg nem találod azt, akiben meg lehet bízni. Ne legyél ennyire a körülmények áldozata.
2021. júl. 24. 19:01
 4/15 anonim ***** válasza:
56%
Próbáld ki az access bars kezelést! Nekem sokat segített. Tudat alatti beidegződéseidet oldja fel, tisztábban látsz utána.
2021. júl. 24. 19:11
 5/15 anonim ***** válasza:
3%
Hát akkor bíz valami magasztosabb hatalomban. Esetleg imádkozz hozzám. :)
2021. júl. 24. 21:13
 6/15 anonim ***** válasza:
14%
Majdnem rádírtam, hogy dumáljunk, de mivel akarsz gyereket 100%osan kivagy zárva. 26N
2021. júl. 25. 06:42
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem hiszek az ilyen gyors kezelésekben, szerintem itt eredményt csak tartós és folyamatos munkával tudnék elérni, amihez kellene egy társ.
2021. júl. 26. 17:34
 8/15 anonim ***** válasza:
53%
ne sajnáltasd magad, mást szülők sem neveltek.. azt hiszed neked a legrosszabb az életed..
2021. júl. 28. 22:14
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha normális kapcsolatot szeretnél, akkor muszáj lesz bíznod a másikban.

Én a helyedben elmennék egy pszichológushoz, és próbálnám magamban lezárni a múltbéli sérelmeket. Ha úgy érezném, hogy jobban vagyok, akkor elkezdenék ismerkedni.

2021. júl. 29. 14:34
 10/15 anonim ***** válasza:
73%

Ezeket a traumákat nagyon nehéz egyedül feldolgozni, szinte lehetetlen. Nagyon tudatosan kellene legalább is dolgoznod magadon és az önbizalmadon, önszereteteden elsősorban. Te nem másokban nem bízol, hanem magadban. Mert átvertek, kihasználtak, megcsaltak. Ismerős. De ezt nem vetítheted majd ki egy potenciális partnerre, amihez bizony az kell, hogy bízz magadban, szeresd magad és tisztában legyél azzal, hogy ha más árt is neked, azért nem te vagy a hibás, hanem a másik ember nem növesztett gerincet, ami a saját szegénységi bizonyítványa. Amíg nem fogadod el önmagad, nem tanulod meg szeretni magad, addig más sem fog tudni igazán szeretni. Amíg nem vagy rendben önmagaddal, tudatalatt is a bántalmazó személyeket fogod bevonzani az életedbe, akik kontrollálhatnak, irányíthatnak és használhatnak.

Nem mondom, hogy pszichológus nélkül lehetetlen, de nagyon nehéz egyedül. Én is ezt az utat járom, egyelőre egyedül.

Valamit kezdj magaddal mindenképp.

26/N

2021. júl. 29. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!