Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes még nőként itthon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes még nőként itthon szülni mikor alig van normális pasi akivel lehetne tervezni vagy inkább kimenni külföldre és ott új életet kezdeni?

Figyelt kérdés
2024. márc. 5. 21:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
87%
Ha ki is mennék azt nem pasi miatt tenném, ne hidd azt, hogy kint mindneki aranylelkű, családcentrikus.
2024. márc. 5. 21:16
 2/23 anonim ***** válasza:
87%

Attól függ. Franciaország tele van feketével, arabbal. Németország törökkel, muszlimokkal. Nagy-Britanniáról, Hollandiáról ne is szóljunk. Ha kedveled az ilyesmit, akkor hajrá!

Ha nem, akkor légy figyelmesebb a környezeted irányába. Én itthon is bőven látok csodás férfiakat. Tanult, dolgos , okos, szorgos embereket. De ők is válogatnak természetesen.

2024. márc. 5. 21:23
 3/23 anonim ***** válasza:
81%
Hát ott annyi a baj, hogy ha mégsem jön össze és gyerek után vagytok, nagyon nehézkes megegyezni a gyerek tartásban, már abban is, hogy melyik országban éljen. Kissé nehézkes, a gyerek láthatása akármelyik szülő látogatja.
2024. márc. 5. 21:26
 4/23 anonim ***** válasza:
17%
Én is csodás férfi vagyok, lehet írni! 85 éves korig 🥹
2024. márc. 5. 21:40
 5/23 anonim ***** válasza:
90%

Először úgy értettem hogy konkrétan szülni erdemes e kimenni, mert amilyen nálunk az eü, lassan simán bele lehet halni ebbe is...

Csak pasi miatt ne menj ki. Egy jobb életért már inkább. Persze máshol sincs kolbászból a kerítés, észen kell lenni, akkor jó lesz.

2024. márc. 5. 21:53
 6/23 anonim ***** válasza:
92%
Férfiválasztéktól függetlenül, én nem szülnék ebbe az országba. A férfiak sehol nem jobbak átlagban, mindenhol van debil és normális is, de sok országban legalább van normális oktatás, egészségügy és stb.
2024. márc. 5. 21:54
 7/23 anonim ***** válasza:
55%
Nem érdemes sehol szülni.
2024. márc. 5. 21:54
 8/23 anonim ***** válasza:
48%
Igen, nyilván sorban állnak a pénzes nyugati álompasik, hogy gyereket csináljanak neked.
2024. márc. 5. 22:12
 9/23 anonim ***** válasza:
68%
Sehol sem írta, hogy pénzes álompasi kell neki, csak valaki, akivel lehet tervezni. Te vagy az egyik példa arra, hogy miért vágyódik kifelé.
2024. márc. 5. 22:33
 10/23 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem igen, pasi miatt is érdemes kimenni, ha ő is azért ment el például az országából mert ott egyébtéren nem jók a körülmények akkor értékelni is jobban fog hogy azok a körülmények nem feleltek meg neked, és küzdesz a jobbért. Nagyon is!!
2024. márc. 5. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!