Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom két hete ment ki külföldre tanulni, de egyáltalán nem hiányzik, ez normális?
Figyelt kérdés
Szóval távkapcsolatban vagyunk és leszünk. Furcsa, de valamiért semennyire nem hiányzik. Nem igénylem, hogy írjon nekem vagy beszéljünk és a találkozást sem várom különösebben. Havonta fogunk elvileg találkozni, de ha nem találkozmánk az se lenne baj. Nagyon szeretem, de nem tudom, hogy mitől van ez az érzés…2023. márc. 5. 00:51
2/10 anonim válasza:
Nagyon szereted :))) ez amugy minden csak nem szeretet... Ha nem hiányzik akkor az egy jo jele annak hogy a kapcsolatotok egy zseb szart se er
3/10 anonim válasza:
Lehet szereted, de nem szereted eléggé hogy hiányozzon is.
4/10 anonim válasza:
Szerintem sem normális, én együtt élek a párommal (több éve) tehát a kezdeti rózsaszín köd már rég nincs meg, néha megörülök tőle de amikor egy hétre elment már kivoltam készülve úgy hiányzott.
5/10 anonim válasza:
Még nem hiányzik.
Ha majd az első visszautazás után is ezt érzed, akkor érdemes átgondolni, hogy merre tovább.
6/10 anonim válasza:
Ha valakit szeretsz (és nem csak dobálózol ezzel a szóval mint ahogy sokan) akkor legszívesebben sülve-főve együtt lennél vele.
Te max csak kedveled.
7/10 anonim válasza:
Mi is èltünk távkapcsolatban. Havi 1 2 tali, alig vártam hogy írjon, hívjon, vagy videozzunk, vagy hogy hazajöjjön. Pedig mi akkor mondhatom ismerkedèsi fázisban voltunk mèg, mert pont akkor jöttünk össze amikor ő kiment dolgozni. Aztán adódott egy pont amikor hazajött 3 hónapra. Akkor minden nap minden percèt együtt töltöttük. Talált kint új munkahelyet, ès indult volna vissza. Sose voltam sírós típus, de az ölèbe borultam ès csak sírtam. Nem ment vissza. Talált itthon munkahelyet, igaz most a cèggel is jár külföldre, de az max havi 5 6 nap. Ilyenkor is nagyon hiányzik, ès nagyon várom hogy hazaèrjen.
8/10 anonim válasza:
Emberileg biztos szereted, de hogy szerelmes nem vagy, az biztos. Mondjuk belegondolva, még az előbbi is kérdéses. Nekem még a barátaim is hiányoznak, mióta elmentek külföldre dolgozni.
9/10 anonim válasza:
Semmi gond, kiderült, hogy mennyi volt a kapcsolatotokban. Ennyi volt.
Kész. Lehet tovább lépni.👍
10/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, úgy vagyok vele, hogy mit siránkozzak azon, hogy ott van. Úgy sem tudok ezzel mit kezdeni. A helyzet megváltozni nem fog. Én odamenni nem tudok, mert nincs pénzem. Élem a saját életem és elfoglalom magam. Tanulok, dolgozok..nem azt várom egész nap, hogy keressen. Ha keres akkor örülök neki. Ha majd hazajön, akkor annyit leszek vele amennyit csak tudok.
2023. márc. 5. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!