Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30as passiként, egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30as passiként, egyáltalán nem jönnek be a 30as nők, ez normális?

Figyelt kérdés

18-25 éves női korosztály az ami tetszik.

Az utolsó barátnőm akivel jártam, 19 volt mikor összejöttünk én pedig 31.

Az előtte lévő 20 éves volt én pedig 30.

Igazából Dicaprio is ebből a korosztályból válogat magának partnereket.

2023. febr. 13. 15:11
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
86%
Nem tartom normálisnak.
2023. febr. 13. 15:11
 2/42 anonim ***** válasza:
92%
Szerinted DiCaprio fórumokon bőg, hogy normális-e? Nyilván kummantasz.
2023. febr. 13. 15:13
 3/42 anonim ***** válasza:
93%
Én sem tartom normálisnak
2023. febr. 13. 15:13
 4/42 anonim ***** válasza:
13%

Szerintem teljesen normális, akkor lennél kicsit zakkant ha ez nem így lenne. Főleg, hogy a mai magyar nők 30 év fölött úgy elkezdenek öregedni, ráncosodni, csúfulni, elhízni mint a fene. Miközben a legtöbb magyar férfi 45-50 éves koráig csúcs formában tartja magát.

Ebből következik, hogy egy 10-15-20 év korkülönbséget bőven megengedhetnek maguknak a férfiak egy ilyen országban ahol a nők ennyire igénytelenek és hamar és csúnyán öregszenek.

Ez a határozott véleményem.

2023. febr. 13. 15:14
 5/42 anonim ***** válasza:
95%
🤣🤣🤣🤣
2023. febr. 13. 15:15
 6/42 A kérdező kommentje:

Jó,de Dicaprio egy híres gazdag színész,ő élete végéig olyan csajokat szedd fel amilyet akar.

Ahogy közeledek a negyvenhez nekem egyre nehezebb lesz 18-25 éves csajokat felszedni.

Ezért stresszelek ezen.

2023. febr. 13. 15:16
 7/42 anonim ***** válasza:
100%

30-as nokent nekem is inkabb a 25-os korosztaly tetszik, ha ez megnyugtat, ettol fuggetlenul nem tartom normalisnak, hogy egy komplett korosztalyra azt mondod, hogy neked az nem kell es kesobb se fog kelleni es kesz.

Ugyanis kulsore teljesen valtozo, meg 40-es nok is vannak, akik 15 evet is letagadhatnanak, egyszeruen igenyes part kell talalni, amennyiben te is igenyes vagy, ennyi. Egy rakas ember van, aki vagy nyert a genetika lotton, vagy rendesen figyel magara, es nem ugy nez ki 30-40 evesen, mint egy lelakott, kielt valaki.

Nalam a mentalitas, hozzaallas miatt esik ki nagyon sok korombeli, mert a legtobb 30-as mar ugy viselkedik, amit utoljara 20 eve a nagyszuleimnel tapasztaltam, “ezek a mai fiatalok”, es tarsai😂

2023. febr. 13. 15:22
 8/42 A kérdező kommentje:

Nézd próbáltam nem egyszer harmincas nőkkel kapcsolatot és szexet is.

Úgy vagyok velük,mint a spenót főzelékkel, éhen halál ellen jó,de ha lehet mást választok.

2023. febr. 13. 15:27
 9/42 anonim ***** válasza:
100%

"Igazából Dicaprio is ebből a korosztályból válogat magának partnereket."

Ok, de vagy olyan gazdag és híres? Mert vele is ám azért vannak azok a fiatal nők.

2023. febr. 13. 15:29
 10/42 A kérdező kommentje:

9#

Ez a baj,hogy nem :D

Ahogy közeledek a negyvenhez,egyre nehezebben tudok felszedni 18-25 éves csajokat.

2023. febr. 13. 15:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!