Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30as passiként, egyáltalán nem jönnek be a 30as nők, ez normális?
Figyelt kérdés
18-25 éves női korosztály az ami tetszik.
Az utolsó barátnőm akivel jártam, 19 volt mikor összejöttünk én pedig 31.
Az előtte lévő 20 éves volt én pedig 30.
Igazából Dicaprio is ebből a korosztályból válogat magának partnereket.
2023. febr. 13. 15:11
11/42 anonim válasza:
És te mit nyújtasz cserébe? Megnézném a habtestedet, amire vered itt a nyálad.
12/42 anonim válasza:
Nem tudom mit eszel rajtuk. Nekem ezek olyan tacskók még, messze vannak a NŐ kategóriától. De nyilván te is ilyen infantilis lehetsz.
13/42 anonim válasza:
31 vagyok, és nem igazán vagyok képes elhinni, hogy akár egyetlen 25 feletti férfi is létezik, akinek azért nem kellenék, mert kinézetre túl öregnek talál. :D
14/42 anonim válasza:
Kieg.: Kivételt képeznek persze a pedofilok. Azoknak öreg vagyok :)
15/42 anonim válasza:
Tehát akkor neked fiatal szexpartner kell, nem társ? Mert ha kipattintod magad, és szerzel pénzt, lesz pár nő, aki eltűr ezekért cserébe.
16/42 anonim válasza:
Aki passinak nevezi saját magát ennyi idősen és Dicaprioval példálódzik, annál ez egyáltalán nem lep meg.
17/42 anonim válasza:
Hánynom kell tőled, te finomságos, incel, pedo!
18/42 anonim válasza:
Azt tanácsolom neked, menj ki most Törökországba, és az törmelékek közé ragadt embereknek meséld el a sztoridat, hogy tudják, nem nekik a legrosszabb.
A megözvegyült férfiakat fel is vidíthatod, hogy semmit nem veszítettek a 30 feletti feleségük halálával.
Te... szó sincs rád.
19/42 A kérdező kommentje:
Most,hogy jön ide Törökország?
Borzalmas ami ott történt,de a kérdésemnek semmi köze a Törökországi eseményekhez.
2023. febr. 13. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!