Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30as passiként, egyáltalán nem jönnek be a 30as nők, ez normális?
18-25 éves női korosztály az ami tetszik.
Az utolsó barátnőm akivel jártam, 19 volt mikor összejöttünk én pedig 31.
Az előtte lévő 20 éves volt én pedig 30.
Igazából Dicaprio is ebből a korosztályból válogat magának partnereket.
31
Reméljük, egy óvodást sem térített meg! :D
32.
Csak az öreg, bunkó wc-s nénit, aki elsütött pár transzis viccet. Érdekes, hogy a fazon (vagy nő? nem tudom mi a helyes kifejezés) vette a lapot, nem sértődött meg. Pozitív minta lehetne a többieknek, pedig pont egy romától várná az ember, hogy ilyen esetben nem marad hidegfejű.
Na jó azért az, hogy a legtöbb 30 fölötti nő instant el kezd ráncosodni, öregedni, hízni stb, miközben a férfiak 40-45 éves korukig “csúcsformában” tartják magukat, az több mint nevetséges és még csak nem is igaz. 😂
A környezetemben levő 40-45 éves férfiak messze nem tartják magukat csúcsformában (de sokszor még a 30asok sem), rajtuk is ugyanúgy van ránc, sőt 10/9-nek tipik aputeste van, a pocak az az alap. Ahogy egyetlen barátnőm sem kezdett el öregedni, hízni meg ráncosodni csak azért, mert betöltötte a 30-at. 🤦🏻♀️ Jó néhány olyan 30+-os nő van, akinek egy 20-on éves a lába nyomába sem érhet a testét tekintve.
34. "a legtöbb 30 fölötti nő instant el kezd ráncosodni, öregedni, hízni stb, miközben a férfiak 40-45 éves korukig “csúcsformában” tartják magukat"
Azt nem a kérdező írta, hanem egy idióta troll. A kérdezővel egyetértek én is, de azzal a troll válaszolóval én sem.
Igen, problémád van, valami kimaradt abban az életszakaszban, és nem tudsz továbblépni..
31 éves nő vagyok, és nekem a 28-35ös korosztály jön be, de néha egy két 35-40 közötti is megtetszik. Szerintem klassz "öregedni", pláne, ha a másikon is látod. Csinos vagyok, kellemesen nőies vagyok, nem akarok vékony lenni már, 170 centihez az 56-58 kiló ideális, sosem vonzottak a szálkás férfiak sem a másik nemnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!