Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes még nőként itthon szülni mikor alig van normális pasi akivel lehetne tervezni vagy inkább kimenni külföldre és ott új életet kezdeni?
Először is: semmire sincs garancia. Arra se, hogy találsz egy rendes pasit.
Viszont tapasztalatból írom, hogy Németországban egyedülálló anyaként ezerszer jobb, mint Magyarországon. Rengeteg támogatást kapsz, ami mellett akár egy hatórás vagy állandó délelőttös munka is elég a megélhetéshez. Ráadásul van is, nem csak álom kategória a kismama szak vagy a részmunkaidő.
A pasikhoz egy tipp: ha külföldön élsz, akkor jobb, ha az ott élő magyarokat elfelejted. Komolyan még egy törökkel is jobban jársz, főleg ha már itt született és a szülei beilleszkedtek.
Valóban sok a bevándorló, de nem csak arabok, feketék és kínaiak. Rengeteg a lengyel, ukrán, orosz, cseh, szlovák, román és persze magyar is. Gyakorlatilag a világ minden tájáról érkeztek ide emberek. Nem ritkán látni szép, fiatal német lányokat, hogy kézenfogva mennek fekete vagy török/arab fiúkkal. Azt ránézésre nem tudni, hogy ki európai bevándorló, de az is gyakori. A bevándorlók többsége pedig még mindig férfi. Szóval... Itt valóban vannak olyan területek, ahol érezhető a férfitöbblet.
9 ne legyél álnaiv. "Lehet tervezni"="minimum 2000 eurót visz haza".
Itthon is van egy csomó férfi, akivel "lehetne tervezni", csak ugye velük spórolni kéne, beosztani a zsetont stb.
Kulfoldon még rosszabb mert ott még a családod sincs veled aki segiteni tudna.
Pl ha épp dolgozol de zárva az ovi vagy 3 kor el kell hozni a gyereket te meg este 6 ig dolgozol. Nagyon függ ilyen a párjátol. Es ha az lelép hát..
A német 2000 eurónál is bőven be kell osztani a pénzt...
Átlagemberként ez mindenhol így van.
11. Végre egy normális komment.
Mindennel egyetértek.
12 éve vagyok itt Németországban, előtte még a gondolattól is írtóztam, hogy gyerekem legyen. Itt megjött hozzá a kedvem és nem magyar férfi mellett 😊
12, Nem vagyok, és egy szóval sem mondtam hogy itthon ne lenne ilyen férfi. Tényleg regényt kell írnom azért, hogy ne sarkítsunk le azonnal mindent?
Arra próbáltam rávilágítani, hogy ez a minimum amit egy nőnek el kell várnia a másik féltől ahhoz, hogy tisztességes gyereket tudjon felnevelni és mégis mindig jut neki egy arrogáns magyar férfi, aki ha ezt nem képes megadni vagy csak derogál neki, burkoltan aranyásónak nevezi. Kint egyszerűen normálisabb fizetéshez jutnak az emberek, megjegyzem a 2000 euro nem egy "pénzes" kategória de el lehet belőle lenni, ezáltal több férfivel találkozhat az ember rövidebb idő alatt, akinek van valami jövőképe és nem abban szociálódtak hogy lenézzék és sértegessék a nőket akik gyerekvállalásra adnák a fejüket. Itt is meg lehet találni a párunkat, igen, de nehezebb, átlagában sokkal később vállalnak az emberek családot, 30 alatt az átlag gondolni sem tud gyerekre mert egyszerűen nincs meg az anyagi háttér, totyognak egyhelyben, mert maguknak sem tudnak megadni mindent, a gyerek amire utoljára vágynak. Az idő viszont érték(ellenben a magyar forinttal ami csak szarabb lesz) Kint jobb esélyekkel indul egy nő minden szempontból.
"alig van normális pasi akivel lehetne tervezni"
Miből gondolod, hogy máshol több van?
Neked elég egy, aki megfelel.
Miért szeretnél új életet kezdeni? És azt itthon nem lehet?
11#
Biztos jól járna egy Németo.-ban született törökkel 😂😂😂
Te se ismersz egyet se, látszik.
Amíg nem megy hozzá, addig minden mesébe illő lesz. Utána jön a pálfordulat! Tzdom, mert egy bnőm ebbe ment tökre.
Mit vártok egy olyan embertől, aki teljesen más kultúrában nőtt fel, mikor még a hazaiak se értik egymást???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!