Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda, kövér, csóró pasiknak tényleg érdemes várni és előbb utóbb összejön csinos vékony nő?
Figyelt kérdés
Sajnos elég kövér csúnya férfi vagyok, 4 éve próbálkoztam és végre összejött egy szintén kövér nő.. nem akarok meghalni egyedül így összejöttem vele.
Kollégám aki szerintem még nálam is csúnyább kövérebb és szintén 340 ezer a nettó jövedelme.
És bizony tök csinos vonzó barátnője lett.
Azt mondta 9 éve folyamatosan nyomta a gombot, folyamatosan próbálkozott és végre talált egy csinos vonzó nőt (igaz lelkisérült)
2024. márc. 12. 12:05
1/23 anonim válasza:
Én nem várnék erre a helyedben, szinte nullával egyenlő az esély rá.
2/23 A kérdező kommentje:
1. de ha neki sikerült?
2024. márc. 12. 12:11
3/23 Noren1989 válasza:
Vàrjàl nyugodtan, mig le nem jàr az időd.
A jövedelem beíràsànàl sajnos elvesztettük azt a lehetőséget, h nem incifinci vagy.
4/23 anonim válasza:
A lottón is lehet nyeri, de nem alapozom erre a jövőmet.
5/23 anonim válasza:
Az eszedbe se jut, hogy fogyózni kéne, meg tenni magadért, mi?
N
6/23 anonim válasza:
Barmit csinálsz csak ne edzz és ne egyél egészséges kajákat!! És ne legyél szorgalmas, hidd el kikesziti az embert ha van élete a nőkön kívül!
7/23 anonim válasza:
Miért ne jöhetne össze, kövérebb nőkkel is összejönnek sportos férfiak. Nem lehet minden nő ennyire felszínes, vagy mégis igazuk van az inceleknek? :o
9/23 anonim válasza:
Amíg várakozol menj el inkább sportolni hidd el nagy hasznodra lesz.
10/23 anonim válasza:
járj el valami hittangyulekezetbe .. ha még ott sem jon ossze akkor sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!